Adana Uluslararası Dağ Bisikleti Yarışmaları Tamamlandı - Son Dakika
Spor

Adana Uluslararası Dağ Bisikleti Yarışmaları Tamamlandı

Adana Uluslararası Dağ Bisikleti Yarışmaları Tamamlandı

Bisiklet Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan “Adana Uluslararası Dağ Bisikleti Yarışmaları” tamamlandı.

08.03.2015 13:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bisiklet Federasyonu'nun faaliyet programında yer alan "Adana Uluslararası Dağ Bisikleti Yarışmaları" tamamlandı. Kadın ve erkeklerde 5 ülkeden toplam 39 sporcunun katıldığı yarışmada kadınlarda Rusya'dan Anna Konovalova, erkeklerde ise aynı ülkeden Ivan Smirnov birinciliği elde ettiler.

Sarıçam ilçesi Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) arkasında Sofulu mevkisinde gerçekleştirilen yarışmaya Türkiye'nin yanı sıra Rusya, Lüksemburg, Gürcistan ve İsrail'dan sporcular katıldı.

Kadınlar 4 kilometrelik zorlu parkurda 6 tur toplamda 24, erkekler ise 8 tur toplamda 32 kilometre pedal çevirdiler.

Yarışmanın sonucunda kadınlarda birinciliği 1 saat 20 dakika 25 saniye ile Rusya'dan Anna Konovalova, ikinciliği 1 saat 27 dakika 43 saniye ile aynı ülkeden Valeria Pinovarova, üçüncülüğü ise 1 saat 30 dakika ile Türkiye'den Bolkarlar Eko Turizm Spor Kulübü'nden Hale Cengiz elde etti.

Erkeklerde ise birinciliği 1 saat 28 dakika, 12 saniye ile Rusya'dan Ivan Smirnov, ikinciliği 1 saat 31 dakika ve 13 saniye ile Lüksemburg'dan Christian Halmig, üçüncülüğü ise 1 saat 31 dakika 45 saniye ile Rusya'dan Evgenli Pechenin elde etti.

İLK 10 DERECEYE GİRENLERE PARA ÖDÜLÜ

Dereceye girenlere madalya ve diğer ödüllerini, Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, Uluslar arası Bisiklet Birliği (UCİ) Komiseri Hırvatistanlı Robert Gelo, Bisiklet Federasyonu Denetleme Kurulu Üyesi Fahri Durmuş, Bisiklet Federasyonu Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Şükrü Aydın, Bisiklet Federasyonu Adana İl Temsilcisi Ahmet Şahin Ünsal, 112 Ambulans Sorumlusu Medikalist Hatice Erdal verdiler. Kadın ve erkeklerde ilk 10 arasına giren kadın ve erkeklere toplam 3 bin 500 TL para ödülü dağıtıldı.

Müsabakaları baştan sona kadar izleyen ve ödül veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, Adana'da organizasyon konusunda profesyonel bir ekibe sahip olduklarını, ayrıca hava koşullarının iyi olması ve dağ bisikleti için engebeli parkurlara sahip olduklarını belirterek, uluslararası organizasyonlara talip olduklarını söyledi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Adana Uluslararası Dağ Bisikleti Yarışmaları Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement