Adanaspor, A2 Takımıyla Hazırlık Maçı Yaptı - Son Dakika
Spor

Adanaspor, A2 Takımıyla Hazırlık Maçı Yaptı

Adanaspor, A2 Takımıyla Hazırlık Maçı Yaptı

PTT 1. Lig’in 12. haftasında sahasında Boluspor’u ağırlayacak olan Adanaspor’da hazırlıklar son aşamaya geldi.

18.11.2015 17:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig'in 12. haftasında sahasında Boluspor'u ağırlayacak olan Adanaspor'da hazırlıklar son aşamaya geldi.

Günü tek antrenmanla geçiren turuncu-beyazlılar, son olarak A2 takımıyla hazırlık maçı yaptı. Çatalan Tesisleri'nde oynanan hazırlık karşılaşmasında Adanaspor sahaya Fırat, Emre Uğur, Merthan, Didi, Canberk, Tevfik, Renan, Olcay, Nduka, Ahmet Dereli ve Ergin Keleş on biriyle çıktı. 35'er dakikadan ikişer devre oynanan hazırlık karşılaşması 1-1 beraberlikle tamamlandı.

Adanaspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, A2 takımıyla oynanan hazırlık karşılaşması öncesi 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu'nda bulunan Eyüp Arın yönetimindeki Adanaspor altyapısını ziyaret etti. Altyapı hocalarıyla tanışan ve başarılar dileyen Engin İpekoğlu, Adanaspor altyapısının son yıllarda adından söz ettirdiğini dile getirdi. Altyapı sorumlusu Eyüp Arın ise Engin İpekoğlu'na ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Adanaspor'un başarılı futbolcusu Mehmet Sak, Boluspor karşılaşmasının önemine değinerek sahadan iyi sonuçla ayrılmak istediklerini ifade etti. Sak, "Çekişmeli bir ligde mücadele ediyoruz. Ligdeki durumumuz hem yukarıya hem de aşağıya puan olarak çok yakın. Takım olarak kendimize güveniyoruz. Boluspor karşılaşmasında taraftarlarımızın desteğini arkamızda hissetmek istiyoruz. Onlar tribünde biz de sahada mücadele vererek çıkışa geçme arzusundayız" diye konuştu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Adanaspor, A2 Takımıyla Hazırlık Maçı Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement