Adanaspor'da Levent Eriş Dönemi Tekrar Başladı - Son Dakika
Spor

Adanaspor'da Levent Eriş Dönemi Tekrar Başladı

Adanaspor\'da Levent Eriş Dönemi Tekrar Başladı

PTT 1.Lig ekiplerinden Adanaspor'da Teknik Direktör Levent Eriş dönemi tekrar başladı.

09.10.2013 18:18

PTT 1. Lig ekiplerinden Adanaspor'da Teknik Direktör Levent Eriş dönemi tekrar başladı.

Geçen sezon Adanaspor'da görev yapan Eriş'ten sonra turuncu-beyazlı takım 2013-2014 sezonuna Ekrem Al ile başlamıştı. Ancak ilk hafta Orduspor karşısında alınan 4-0'lık mağlubiyetin ardından Ekrem Al'ın koltuğuna Ercan Albay oturmuştu. Başarısız sonuçların alınması üzerine Adanaspor yönetimi karşılıklı görüşmelerin ardından Albay'la da yollarını ayırdı. Albay'dan boşalan göreve ise tekrar Levent Eriş getirildi. Ligin 8. haftası geride bırakılırken 3. teknik direktörünü değiştiren Adanaspor'da Eriş, öğleden sonra Osman Yereşen Tesislerine gelerek kolları sıvadı. Futbolcular ile görüşmeler yapan deneyimli hoca, akşam saatlerin de yapılan antrenmanda takımın başın da yer aldı.

Lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirmek isteyen turuncu-teyazlı takımda cezalı Marco derbi maçta forma giyemeyecek. Hafif sakatlıkları bulunan Fabiano ve Tiago'nın ise tedavileri devam ediyor.

Levent Eriş lige verilen arayı iyi şekilde değerlendireceklerini ve antrenman temposunun artacağını söyledi. Bazı futbolcuların form grafiği açısından bu arada antrenman eksiğini gidereceğini söyleyen Eriş, "Takımı yakından tanıyorum. Birçok oyuncu ile geçen sezon beraberdik. Lige verilen arada sıkı çalışarak bazı oyuncularımızın takımına dönmesini sağlayacağız. Bu arada A Milli Takımımıza Estonya ve Hollanda maçında başarılar diliyorum. Aynı şekilde Fatih Terim'in de Allah yardımcısı olsun" dedi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Adanaspor'da Levent Eriş Dönemi Tekrar Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement