Adanaspor Milli Maç Arasını İyi Değerlendirmek İstiyor - Son Dakika
Spor

Adanaspor Milli Maç Arasını İyi Değerlendirmek İstiyor

Adanaspor Milli Maç Arasını İyi Değerlendirmek İstiyor

PTT 1. Ligin ilk haftasında Şanlıurfaspor'a deplasmanda 2-1 yenilen Adanaspor, milli maç nedeniyle lige verilen arayı iyi değerlendirip Orduspor maçını kazanmak istiyor.

03.09.2014 15:56  Güncelleme: 16:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig'in ilk haftasında Şanlıurfaspor'a deplasmanda 2-1 yenilen Adanaspor, milli maç nedeniyle lige verilen arayı iyi değerlendirip Orduspor maçını kazanmak istiyor.

İlk hafta karşılaşmasının ardından iki gün izin yapan turuncu-beyazlı takım, Osman Yereşen Tesisleri'nde çalışmalara başladı. Teknik Direktör Levent Eriş'in, milli maç nedeniyle lige verilen arada tempoyu artıracağı bildirildi.

Sakatlıkları süren Mehmet Sak ve Ahmet Dereli'nin takımdan ayrı koşu yaptığı, oyuncuların ligin 2'nci haftasındaki Orduspor maçından sonra takıma katılabileceği açıklandı.

Transferin son günü takıma katılan ve takımla ilk antrenmana katılan kaleci Evren Özyiğit, Adanaspor'a gelmekten dolayı mutlu olduğunu belirterek, "Çok güzel bir ortama geldim. En önemlisi Atilla gibi bir kaleci ile rekabet edecek olmak. Bu, başarıyı getirecektir. Kim oynarsa oynasın kazanan Adanaspor olacaktır" ifadelerini kullandı. - Adana

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Adanaspor Milli Maç Arasını İyi Değerlendirmek İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement