Adem Bilgin'den Süpriz Transfer: Emrehan Gedikli İstanbulspor'a transfer oldu - Son Dakika
Spor

Adem Bilgin'den Süpriz Transfer: Emrehan Gedikli İstanbulspor'a transfer oldu

Adem Bilgin\'den Süpriz Transfer: Emrehan Gedikli İstanbulspor\'a transfer oldu

Almanya'nın ünlü Türk menajeri Adem Bilgin, Konyaspor'un başarılı forvet golcüsü Emrehan Gedikli'nin İstanbulspor'a transfer olduğunu duyurdu. Bilgin, gelecek sezonun Türkiye futbolu için heyecan verici olacağını belirterek, sürpriz transferlerle transfer sezonuna damga vuracaklarını söyledi.

07.02.2024 10:55  Güncelleme: 03:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Almanya'nın ünlü Türk menajeri Adem Bilgin, Türk futbolseverlerini heyecanlandıran bir transfer hamlesiyle gündeme geldi. Bilgin, Konyaspor'da forma giyen başarılı forvet golcü Emrehan Gedikli'nin İstanbulspor'a transferini duyurdu.

Bu sürpriz transfer hamlesini açıklayan Bilgin, bu sezonun Türkiye futbolu için oldukça heyecan verici olacağını belirtti. Kendisinin ve ekibinin, Türkiye'ye sürpriz isimleri getirerek transfer sezonuna damga vuracaklarını dile getirdi.

Adem Bilgin'den Süpriz Transfer

Gedikli'nin İstanbulspor'a transferinin ardından 4 büyüklerin dikkatini çeken diğer futbolcularla görüştüklerini ifade eden Bilgin, gelecek sezonun futbolseverlere büyük heyecan yaşatacağını söyledi.

Türk futboluna katkı sağlamak adına ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını belirten Bilgin, taraftarlara başarılı bir sezon diledi.

Son Dakika Spor Adem Bilgin'den Süpriz Transfer: Emrehan Gedikli İstanbulspor'a transfer oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement