Adıyaman'da Halk Oyunları Grup Müsabakaları Yapıldı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Adıyaman'da Halk Oyunları Grup Müsabakaları Yapıldı

08.05.2017 18:34

Adıyaman'da Türkiye Halk Oyunları Federasyonunca düzenlenen Kulüplerarası Minikler, Yıldızlar, Gençler ve Büyükler Halk Oyunları Bölge Grup Müsabakaları sona erdi.

Adıyaman'da Türkiye Halk Oyunları Federasyonunca düzenlenen Kulüplerarası Minikler, Yıldızlar, Gençler ve Büyükler Halk Oyunları Bölge Grup Müsabakaları sona erdi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Yeni Mahalle Spor Salonu'nda gerçekleştirilen müsabakalara 7 ilden 41 spor kulübü katıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Fikret Keleş, halk oyunları spor kulüplerini Adıyaman'da ağırlamaktan onur duyduğunu belirtti.

Kültürel açıdan ilin tanıtımına katkı sağlayan halk oyunları grup müsabakalarını başarıyla tamamladıklarını kaydeden Keleş, "Adıyaman'ın tanıtımına katkı sağlayan bu organizasyon sayesinde il dışından gelen yüzlerce gencimiz, memleketimizin bütün güzelliklerini yakinen görmenin yanı sıra insanımızın misafirperverliğini de bizzat yasamıştır." ifadelerini kullandı.

Birinci olan Diyarbakır Halk Oyunları ekibine kupasını TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın verdi.

Ödül törenine Adıyaman Valisi Abdullah Erin, AK Parti milletvekilleri İbrahim Halil Fırat ve Salih Fırat, Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy, İl Emniyet Müdürü Metin Alper ve İl Milli Eğitim Müdürü Mete Kızılkaya katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Adıyaman'da Halk Oyunları Grup Müsabakaları Yapıldı - Son Dakika


Advertisement