Afyonkarahisar'da Artistik Jimnastik İl Şampiyonluğu Düzenlendi - Son Dakika
Spor

Afyonkarahisar'da Artistik Jimnastik İl Şampiyonluğu Düzenlendi

Afyonkarahisar\'da Artistik Jimnastik İl Şampiyonluğu Düzenlendi

Afyonkarahisar'da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Artistik Jimnastik İl Şampiyonluğu, Veysel Eroğlu Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencileri takım halinde Yıldızlarda İl 2.'liği, Küçüklerde İl 4.'lüğü elde etti. Şampiyonada yer alan sporcuların özverili çalışmaları takdirle karşılandı.

18.03.2024 12:36  Güncelleme: 12:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Artistik Jimnastik Afyonkarahisar İl Şampiyonluğu 16-17 Mart tarihleri arasında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü organizasyonuyla düzenlendi.

Veysel Eroğlu Kapalı Spor Salonunda okul sporları kapsamında düzenlenen gerçekleştirilen Artistik Jimnastik İl Şampiyonluğu müsabakalarında geleceğin sporcuları yeteneklerini sergiledi. Şampiyonada kolejlerle yarışan Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencileri takım halinde Yıldızlarda İl 2.'liği, Küçüklerde İl 4.'lüğü kazandı. Gençlerin Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni Şerife Varhan; "Kısıtlı imkanlarla, çocuklarımın özverili ve gayretli çalışmalarıyla elimizden geleni yapıyoruz. Burada büyük ve imkanları geniş Kolejlerle yarışıyoruz. Çocuklarımızın hayatlarında bir hedef kazanmaları için bütün uğraşımız. Hepsini gayretleri için tebrik ediyorum" dedi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Afyonkarahisar'da Artistik Jimnastik İl Şampiyonluğu Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement