Afyonkarahisar'da Okul Sporları Voleybol Yıldız Erkekler Şampiyonası Tamamlandı - Son Dakika
Spor

Afyonkarahisar'da Okul Sporları Voleybol Yıldız Erkekler Şampiyonası Tamamlandı

Afyonkarahisar\'da Okul Sporları Voleybol Yıldız Erkekler Şampiyonası Tamamlandı

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen okul sporları Voleybol Yıldız Erkekler müsabakaları sona erdi. Sülün Balı-Mubahat Açıkgözoğlu Ortaokulu, finalde Mercan Ortaokulu'nu 3-0 yenerek şampiyon oldu ve 2023-2024 sezonu Yıldız Erkekler ve Yıldız Kızlar şampiyonluk kupalarını kazandı.

16.12.2023 10:33

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen okul sporları Voleybol Yıldız Erkekler müsabakaları tamamlandı.

Müsabakalara Afyonkarahisar'ın 7 ortaokulu katıldı. A ve B gruplarında mücadele eden takımlar, gruplarını ilk sırada tamamlayan iki takım yarı finale yükseldi.

Sülün Balı-Mubahat Açıkgözoğlu Ortaokulu oynadığı tüm maçları set vermeden kazandı. Finalde Mercan Ortaokulu ile karşı karşıya gelen Sülün Balı-Mubahat Açıkgözoğlu Ortaokulu, maçı 3-0 kazanarak Afyonkarahisar'ın voleybol yıldız erkekler şampiyonu oldu.

Sülün Balı-Mubahat Açıkgözoğlu Ortaokulu, 2023-2024 sezonu Voleybol Yıldız Erkekler ve Yıldız Kızlar şampiyonluk kupalarını müzesine götürdü. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Afyonkarahisar'da Okul Sporları Voleybol Yıldız Erkekler Şampiyonası Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement