Ahmet Çakar'dan Arda Turan'a: Genç irisi, tombik bir oğlan... - Son Dakika
Spor

Ahmet Çakar'dan Arda Turan'a: Genç irisi, tombik bir oğlan...

Futbol yorumcusu Ahmet Çakar, uzun bir aranın ardından çıktığı Giresunspor maçında kilolu haliyle dikkat çeken Arda Turan'a sert eleştirilerde bulundu. Çakar, "77. dakikada genç irisi, tombik bir oğlan gördüm. İnsan bu halde sahaya çıkmaya utanır" diye konuştu.

10.01.2022 11:26  Güncelleme: 11:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ahmet Çakar, Giresunspor maçındaki kilolu hali çok tartışılan Arda Turan'ı yerden yere vurdu. Beyaz Futbol'da konuşan Çakar, "Başta Burak Elmas ve Fatih Terim'i gençleştirme hamlesinden dolayı tebrik ederim. Tombik tombik çocukları akademiye alıyorlar. Yetenekli ve tombik tombik gençlerin fiziklerini fit hale getirmek için uğraşıyorlar" dedi.

Ahmet Çakar açtı ağzını yumdu gözünü: Genç irisi, tombik bir oğlan...
Görüntü: Beyaz TV

"ZENGİN AİLE ÇOCUĞU SANDIM"

Arda'ya eleştirinin dozunu artıran Çakar" 77. dakikada genç irisi, tombik bir oğlan gördüm. Herhalde zengin aile çocuğu dedim. Fazla yemek yediğinden ve kendine bakmadığından dolayı bu haldeler. İnsan utanır bu halde sahaya çıkmaya" ifadelerini kullandı.

SİNAN ENGİN SAHİP ÇIKTI

Beyaz Futbol'un diğer yorumcusu Sinan Engin ise Arda Turan'ı savundu. Engin, "Bu adam 6 aydır sakat. Çok bir problem yok, kısa sürede düzelecek" sözlerini sarf etti.

Ahmet Çakar\'dan Arda Turan\'a: Genç irisi, tombik bir oğlan...

Son Dakika Spor Ahmet Çakar'dan Arda Turan'a: Genç irisi, tombik bir oğlan... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement