SPOR Malatyaspor'un enkaz altında kalan kalecisi Ahmet'in eşinden yardım çağrısı - Son Dakika
Spor

SPOR Malatyaspor'un enkaz altında kalan kalecisi Ahmet'in eşinden yardım çağrısı

Malatyaspor'un enkaz altında kalan kalecisi Ahmet'in eşinden yardım çağrısıİSTANBUL,(DHA)- Yeni Malatyaspor'un enkaz altında yer alan kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan'ın eşi Kübra Türkaslan, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla yardım çağrısında bulundu.

07.02.2023 12:25  Güncelleme: 13:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatyaspor'un enkaz altında kalan kalecisi Ahmet'in eşinden yardım çağrısı

İSTANBUL,(DHA)- Yeni Malatyaspor'un enkaz altında yer alan kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan'ın eşi Kübra Türkaslan, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla yardım çağrısında bulundu.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve başta Hatay, Gaziantep, Adana, Osmaniye, Diyarbakır, Malatya ve Şanlıurfa olmak üzere birçok ilimizde hissedilen depremler sonrasında Yeni Malatyaspor'un kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan ve eşi Kübra Türkaslan enkaz altında kalmıştı. Kübra Türkaslan, enkaz altından kurtarılırken, 28 yaşındaki file bekçisinden henüz haber alınamadı.

Kübra Türkaslan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yardım istedi. Videoda gözyaşlarını tutamayan ve yardım çığlıkları atan Türkaslan, "Burası çok kötü. Ne olur yardım edin Eyüp'e. 30 saattir enkazın altında. Kepçe yok, vinç yok, kimse kaldırmıyor. Kimse enkazın altından çıkartamıyor, ne olursunuz yardım edin. Dümdüz oldu burası" ifadelerini kullandı.

SPOR Malatyaspor\'un enkaz altında kalan kalecisi Ahmet\'in eşinden yardım çağrısı
Kaynak: DHA

Son Dakika Spor SPOR Malatyaspor'un enkaz altında kalan kalecisi Ahmet'in eşinden yardım çağrısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement