Akçay, Forvet İçin Kadroya Yöneldi - Son Dakika
Spor

Akçay, Forvet İçin Kadroya Yöneldi

Akçay, Forvet İçin Kadroya Yöneldi

Transfer döneminde golcü transferi yapamayan Trabzonspor'da teknik heyet mevcut kadroda yer alan oyuncularına sarıldı.

11.09.2013 12:02

Transfer döneminde golcü transferi yapamayan Trabzonspor'da teknik heyet mevcut kadroda yer alan oyuncularına sarıldı. Lig'de yaşanan gol sorununa çözüm arayan Mustafa Akçay, takım için yeni arayışlara girdi.

Trabzonspor'da beklenen forvet transferinin gerkçekleşmemesinin ardından gözler mevcut kadroda yer alan Henrique, Janko, Batuhan ve Emre Güral'a çevrildi. Takımın en önemli eksiği olarak görülen forvet hattına bir takviye yapılmaması taraftarı endişelendirse de teknik heyet söz konusu sıkıntıyı çözüm üretmeye çalışıyor. Takımın golcü oyuncularıyla yakında ilgilenen Akçay, Marc Janko'nda takıma dönmesiyle birlikte özel bir toplantı yapacağı öğrenildi.

Mustafa Akçay, forvet transferini çok istemelerine rağmen neden gerçekleştirmediklerini ve son ana kadar neden beklediklerini oyuncularına aktararak farklı düşünceleri ortadan kaldırmayı planlıyor. Kendilerini bir çok isim önerildiğini ancak CV'lerine baktıklarında ellerindeki oyunculara yanaşacak düzeyde olmadıklarını futbolcularına yapacağı toplantıda dile getirmesi beklenen Akçay'ın farklı bir motivasyon yöntemi deneyerek elindeki forvet oyuncularını lige hazırlayacağı öğrenildi.

HACIOSMAOĞLU YILDIRIM DEMİRÖREN İLE GÖRÜŞECEK

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosamoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören ile bir araya gelecek. Milli maçların sona ermesinin ardından ikilinin UEFA'nın ve CAS kararının ardından bir araya gelmesi bekleniyor. Hacıosmanoğlu'nun UEFA'nın Türk takımlarına ceza vermesi ve verilen cezaları CAS'ın onaylamasının ardından Türkiye'de gerekli adımların atılmasını isteyecek ve kupanın Trabzonspor'a unsurlarıyla birlikte iadesini isteyecek. Yapılacak olan görüşmede nasıl bir sonucun çıkacağı merakla beklenirken, Hacıosmanoğlu'nun UEFA'ın kararları uygulanmadığı takdirde Türk futbolunu büyük bir tehlikenin beklediğini FIFA'nında devreye gireceğini Demirören'e iletecek.

TRABZONSPOR-KARABÜKSPOR MAÇI BİLETLERİ SATIŞA ÇIKTI.

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Trabzonspor ile Kardemir D.Ç Karabükspor arasında oynanacak maçın biletleri satışa sunuldu. Kale arkası 20 TL, Maraton 40 TL, Kapalı Kenar (A-D-E-H) 60 TL, Kapalı Orta (B-C-F-G) 70 TL, VIP 150 TL, VIP Özel Sıra A ve B: 2 Bin TL, VIP Özel Sıra C-I : 300 TL ve Misafir Seyirci Tribünü ise 40 TL olarak belirlendi. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Akçay, Forvet İçin Kadroya Yöneldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement