Suudi Arabistan temsilcisi Al-Hilal, Kylian Mbappe için yıllık 700 milyon euroluk teklif yaptı - Son Dakika
Spor

Suudi Arabistan temsilcisi Al-Hilal, Kylian Mbappe için yıllık 700 milyon euroluk teklif yaptı

Suudi Arabistan ekibi Al Hilal, Kylian Mbappe transferi için Paris Saint Germain'e 300 milyon euro teklif etti. Ayrıca, Mbappe'ye yıllık 700 milyon euroluk bir maaş teklif edilirken, gelecek yaz Real Madrid'e gitme isteğine olanak sağlayan bir sözleşme sunulacağı iddia edildi.

24.07.2023 14:21  Güncelleme: 14:26

Suudi Arabistan ekibi Al Hilal, Kylian Mbappe transferi için PSG'ye 300 milyon euro teklif etti. Fransız oyuncuya da yıllık 700 milyon euro'luk bir teklif hazırladı. Suudi ekibi, bu teklife ek olarak yıldız futbolcunun Real Madrid'e gidebilmesi için çıkış maddesi koyacak.

PSG SICAK BAKIYOR

Fabrizio Romano'da yer alan habere göre, Al Hilal yöneticileri Kylian Mbappe için Paris Saint Germain'e 300 milyon euro önerdi. Haberde Fransız ekibin yöneticilerinin bu teklife sıcak baktığı belirtildi.

MBAPPE'YE 700 MİLYON EURO

Öte yandan CBS'ten James Benge'nin haberine göre; Al Hilal, PSG'ye sunduğu 300 milyon euro'luk teklifin yanı sıra Kylian Mbappe'ye yıllık 700 milyon euro maaş kazanacağı bir teklifte bulundu.

REAL MADRİD'E GİTME ŞANSI DA VAR

Haberde ayrıca Mbappe'ye sunulan teklifin 1 yıllık olacağı ve Mbappe'nin gelecek yaz Real Madrid'e gitme isteğine olanak sağlayan bir sözleşme sunulacağı öne sürüldü.

Suudi Arabistan temsilcisi Al-Hilal, Kylian Mbappe için yıllık 700 milyon euroluk teklif yaptı
Alper Kızıltepe
Alper Kızıltepe
Sondakika.com - Spor

Son Dakika Spor Suudi Arabistan temsilcisi Al-Hilal, Kylian Mbappe için yıllık 700 milyon euroluk teklif yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Gerginyo : Arap yağı çok bulursa 27 2 Yanıtla
  • idris sağsöz: Kara para aklamanın en güzel en basit yolu 16 1 Yanıtla
  • İmat Mustafa ELBABA: Bu Al hilal Ezeli rakibi Ronaldo'yu getirdi diye kafayı yemiş. Sen onu getirdin ben de bunu demek için 1 milyar dolar verecek. Mbappe'nin bu parayı yemeye ömrü yetmez. Bence kabul etsin 1 sene sonra emekli olsun. Zaten bir tekme yese 6 ay tedaviyle geçer. 2 0 Yanıtla
  • MUSTAFA YÜĞLÜK: halk sefalet içinde ya da diğer müslümanlar, ama müslüman geçinenler bir futbolcuya 1 milyar euro harcıyor 1 yıllığına, öbür tarafta hesap çok çetin diyorlar , bakalım nasıl olacak 1 0 Yanıtla

Advertisement