Alanyaspor, Bafetimbi Gomis için nabız yokladı - Son Dakika
Spor

Alanyaspor, Bafetimbi Gomis için nabız yokladı

Alanyaspor bir dönem Galatasaray'da forma giyen Bafetimbi Gomis için harekete geçti. Al Hilal ile sözleşmesi biten Fransız golcünün menajeriyle Akdeniz ekibinin dirsek temeası kurduğu öne sürüldü.

26.05.2021 18:01  Güncelleme: 18:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig'de yeni sezon için iddialı bir takım kurmak isteyen Alanyaspor'da gündeme sürpriz bir isim geldi. Turuncu-yeşilliler, Al Hilal'le sözleşmesi biten Bafetimbi Gomis için girişimlere başladı.

SÜPER LİG'E DÖNMEYE SICAK BAKIYOR

Yeni Alanya gazetesinde yer alan habere göre; Bu sezon forvet oyuncularından beklenen verimi alamayan turuncu yeşilli ekip, Vagner Love ve Cisse'yi aratmayacak bir golcünün peşine düştü. 2017-18 sezonunda Galatasaray forması ile Süper Lig şampiyonluğu yaşayan Gomis'in menajeri ile temasa geçtiği belirtilen Alanyaspor yönetiminin, 35 yaşındaki Fransız golcüyü kadrosuna katmak istediği öne sürüldü. Süper Lig'e tekrar dönmeye sıcak baktığı belirtilen Gomis, şartlar oluşursa yeni sezonda Alanyaspor forması giyebilir.

Alanyaspor, Bafetimbi Gomis için nabız yokladı

Son Dakika Spor Alanyaspor, Bafetimbi Gomis için nabız yokladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Alattin: Ulan fener gözün kormu alsana golcü arayıp durursun 6 1 Yanıtla
  • Hasan huseyin: Fener sana gün doğdu al sana 1 gs eskisi daha golcunuz yok olusu 25 gol atar uyuma Emre nerdesinn,nnnnnnnnnnn 4 1 Yanıtla
  • ZIMPARATOR: NABIZINI YOKLAYACAĞINA TANSİYONUNU ÖLÇ İKİDE BİR BAYILIYOR 1 0 Yanıtla
  • Kartal baba: Top Gomez'e aşık. Gomez nereye top oraya gider. Bu çocuk sahada dursun yeter top onu mutlaka bulur. Maşallah Çok şanslı golcüler hep Gs'dan çıkıyor. Tanju da Jardel de böyleydi. Diğerleri top için mücadele ederken, top bunların ayağına gelmek için mücadele ederdi. Sihirbaz golcü bunlar. Her zaman seyir zevki veren topçular. 0 0 Yanıtla

Advertisement