"Alex de Souza Bunu Hiç Hak Etmedi" - Son Dakika
Spor

"Alex de Souza Bunu Hiç Hak Etmedi"

"Alex de Souza Bunu Hiç Hak Etmedi"

Brezilyalı futbolcunun sarı-lacivertli kulübe veda ettiğini twitter üzerinden açıklaması gündeme bomba gibi düştü!

01.10.2012 18:20  Güncelleme: 19:39

SPORX ÖZEL HABER - Fenerbahçe'de Alex de Souza'nın kadro dışı bırakılması ve Brezilyalı futbolcunun sarı-lacivertli kulübe veda ettiğini twitter üzerinden açıklaması gündeme bomba gibi düştü!

Alex de Souza'nın 2004 yılında başlayan Türkiye serüvenin kapılarını açan ve heykel açılışında ilk teşekkür ettiği isim olan Hakan Bilal Kutlualp, Brezilyalı futbolcu Fenerbahçe'den gönderilmesini Sporx.com'a değerlendirdi. Fenerbahçe Kulübü'nün Alex de Souza'yı bu dönemde göndererek büyük bir hata yaptığını dile getiren Kutlualp, sarı-lacivertli yönetimin Emre Belezoğlu'na gösterdiği sabrı Alex'e gösteremediğini dile getirdi.

"ALEX SORUNU YOKTAN VAR EDİLDİ" Fenerbahçe'nin Alex konusunda verdiği kararı zamanlama olarak da yanlış olduğunu beliren Kutlualp, "Fenerbahçe'nin sorunu Alex değil, her futbolcunun performansından inişler çıkışlar olabilir. Performansını beğenmediğiniz oyuncuyu da istediğiniz zaman oynatır ya da oynatmazsınız. Sonuç olarak alınan neticelerden önce teknik direktör sonra da başkan sorumludur. Alex sorunu Fenerbahçe'de yoktan var edildi. Madem böyle bir sorun var, bu sorunu yazın hisseder ya da öngürürsünüz gerekeni yaparsınız." dedi.

"ALEX KARARI HERKESİ NEGATİF ETKİLER" Alex de Souza'nın böyle bir muammeleyi hak etmediğini dile getiren Kutlualp, "Fenerbahçe'ye bu kadar katkıları olan ve katkıları devam etmekte olan Alex ya da herhangi bir Fenerbahçe futbolcusunun böyle bir muammeleyi hak ettiğini düşünmüyorum. Alex'i kadro dışı bırakmanın takımdaki diğer futbolcular üzerinde yaratacağı negatif etkiyi düşünmeden bu şekilde bir karar verilmiştir. Alex'in takım arkadaşları, bugün Alex'e yapılan yarın biz de yapılabilir şeklinde bir düşüncede olacaktır." ifadelerini kullandı.

"BU SORUN BARIŞÇIL YOLLAR İLE ÇÖZÜLMELİYDİ" Fenerbahçe Yönetimi'nin Alex sorununu çözmeyi beceremediğin altını çizen Kutlualp, "Fenerbahçe'nin büyüklüğü ve kendisine yakışan tavrı bu tür sorunları ayyuka çıkartmadan kendi içinde barışçıl bir şekilde çözmesini gerektirir. Kimse Alex mi Aykut Kocaman mı gibi bir tercihe zorlanmamalı. Çünkü kişiler bir yana en kıymetli olan Fenerbahçe'dir. Burada en büyük zararı yinr Fenerbahçe görmektedir." dedi.

"EMRE'YE GÖSTERİLEN SABIR ALEX'E GÖSTERİLMEDİ" Fenerbahçe Yönetimi'nin Emre'ye gösterdiği sabrı Alex'i gösteremediğini ve bu konuda da büyük bir yanlışın altına imza attığı düşünen Kutlualp, "Geçen sezon salt Fenerbahçe'nin selameti için Emre Belözoğlu'na sezon sonuna kadar sabredenlerin bu sene de 3 Temmuz sürecinin yaraları yavaş yavaş sarılmaya başlamışken; Alex'e ya da bir başkasına aynı sevecenlik ile yaklaşıp bu sorunu çözmeleri gerekirdi. Ben hiçbir hocanon futbolcusunu kıskanabileceğine inanmıyorum. Netice olarak sahada iyi olan oyuncu sadece kendisine değil hocasına da artı puan yazdırıyor" ifadelerini kullandı.

"FENERBAHÇE TARAFTARI YİNE DE DESTEK OLSUN" Fenerbahçe taraftarının oluşan tüm negatif tabloya rağmen sezon sonuna kadar kulübüne destek olması gerektiğini belirten Kutlualp, "Fenerbahçe taraftarı, yönetimin bütün beceriksizlik ve basiretsizliğine rağmen; en azından sezon sonuna kadar hem futbol takımına hem de hocaya destek vermesi gerekiyor. Sezon sonu geldiğinde herkes eteğindeki taşları döker." dedi. Fenerbahçe kulübünün kin ve nefretle yönetildiğinin altını çizen Kutlualp, "Fenerbahçe kulübü, kompleksle, kin ve nefretle yönetilemez. Çünkü Fenerbahçe ilelebet yaşayacak, daha önce de olduğu gibi kişiler gelip geçecektir" sözlerini kullandı. 3 Temmuz sürecinin sayın Aziz Yıldırım'ı tecrübeleştirdiği ve olgunlaştırdığını dile getiren Kutlualp, "Aziz Yıldırım'ın olgunlaştığını umarak; camianın bir lider gibi davranmasını ve bu soruna nokta koymasını bekliyorum." şeklinde konuştu.

HABER: Fatih ŞAMLIOĞLU

Kaynak: Sporx.com

Son Dakika Spor 'Alex de Souza Bunu Hiç Hak Etmedi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement