Ali Koç, Vedat Muriqi transferi için devreye girdi - Son Dakika
Spor

Ali Koç, Vedat Muriqi transferi için devreye girdi

Başkan Ali Koç, Vedat Muriqi transferinde bizzat devreye girdi. Seçim konuşmasında, "Kadromuzun yüzde 70'i hazır, birkaç takviye yapacağız" ifadelerini kullanan Koç, forvet transferinde işi şansa bırakmayı düşünmüyor. Lazio'da geçtiğimiz sezon bekleneni veremeyen Vedat Muriqi için Ali Koç'un İtalyan ekibinin yetkilileriyle ön görüşme yaptığı kaydedildi. Koç'un, Vedat için çok istekli olduğu da belirtildi. Öte yandan oyuncu ve ailesi de Fenerbahçe'ye dönmek istiyor.

28.05.2021 16:15  Güncelleme: 16:36

Sarı-Lacivertliler'in önceliği Vedat Muriqi. Ali Koç'un Kosovalı golcüyü takımda görmeyi çok istediği ve bu transferde bizzat devreye girdiği belirtildi. Geçen sezon 17.5 milyon euroya İtalyan ekibinin yolunu tutan Vedat, beklentilerin altında kaldı ve formunu kaybetti. Vedat ve ailesi, Fenerbahçe'ye dönme konusunda çok istekli. Ancak kulübün ikna edilmesi gerekiyor. Bu yüzden de Başkan, olaya el attı.

Ali Koç'tan İtalya'ya sürpriz telefon! Vedat Muriqi transferi için bizzat devreye girdi

GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİRDİ

Ali Koç'un İtalyan ekibinin yetkilileriyle ilk temasını yaptığı belirtildi. Başkan'ın önümüzdeki günlerde İtalya'ya gitme durumu da var. Fenerbahçe, Vedat'ı en uygun şartlarda bitirmek için yoğun mesai harcayacak.

Ali Koç, Vedat Muriqi transferi için devreye girdi

Son Dakika Spor Ali Koç, Vedat Muriqi transferi için devreye girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Alper Aybars: Beyefendi, fabrikatörlük yapmaya devam etsen daha güzel olacak ya neyseee 2 7 Yanıtla

Advertisement