Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu Toplantısında Konuşuyor (Canlı) - Son Dakika
Spor

Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu Toplantısında Konuşuyor (Canlı)

Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu Toplantısında Konuşuyor (Canlı)

Fenerbahçe Kulübü başkan adayı Ali Koç Yüksel Divan Kurulu'nda açıklama yapıyor

27.01.2018 12:30

Fenerbahçe'de Haziran ayında yapılacak olan seçimli olağan genel kurulunda başkan adayı olacağını açıklayan sarı lacivertli kulübün eski yöneticisi Ali Koç, Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde yapılan Yüksek Divan Kurulu toplantısında kürsüye gelerek söz aldı.

Ali Koç'un açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Şu anda ülkemizin geleceği, birlik, beraberlik ve bekası için Afrin'de, Zeytin Dalı Harekatı'nda mücadele eden askerlerimize ve Türk Silahlı Kuvvetlerimize muvaffakiyetler diliyorum. Allah tüm askerlerimizin yardımcısı olsun. Hayatlarını kaybeden şehitlerimizin de mekanı cennet olsun, gazilere de acil şifalar diliyorum.

Altı sene boyunca katıldığım Yüksek Divan Kurulu'na bugün kürsüye farklı bir sıfatla çıkıyorum. Zamanı geldiğinde elimi taşın altına koyacağım demiştim. Bundan sonra oluşan şartlara göre, sürdürelemez mali yapı ve kulübün gidişatı tahminimden önce adım atmama sebep oldu. Yargıtay kararı açıklanınca süreç bitmeyecek. Bir üst mahkemeye gidebilir ve senelerce sürüncemede kalabilir. Bu dava yarın da bitebilir, 3-5 sene sonra da bitebilir. Fenerbahçe'nin beklemeye zamanı yok.'

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu Toplantısında Konuşuyor (Canlı) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement