Aliağa Petkimspor, Bahçeşehir Koleji'ni yenerek 8. galibiyetine ulaştı - Son Dakika
Spor

Aliağa Petkimspor, Bahçeşehir Koleji'ni yenerek 8. galibiyetine ulaştı

Aliağa Petkimspor, Bahçeşehir Koleji\'ni yenerek 8. galibiyetine ulaştı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde Bahçeşehir Koleji'ni 77-69 yenerek 8. galibiyetini alan Aliağa Petkimspor'un başantrenörü Burak Gören, "Lig bu sene çok zor, bu galibiyetle avantaj sağladık.

19.03.2023 12:25  Güncelleme: 13:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde Bahçeşehir Koleji'ni 77-69 yenerek 8. galibiyetini alan Aliağa Petkimspor'un başantrenörü Burak Gören, "Lig bu sene çok zor, bu galibiyetle avantaj sağladık." dedi.

Gören, yaptığı açıklamada, Bahçeşehir Koleji karşısında genellikle oyunu kontrol altında tuttuklarını belirtti. Özellikle hücumda ve savunmada çalıştıkları her şeyi yaptıklarını bildiren Gören, "Savunmada takımın inanılmaz mücadelesiyle, ikinci çeyrekte oyunu, üçüncü çeyrekte de skoru kontrol altına aldık. Bizim için evde kazanılan çok değerli bir galibiyet. Lig bu sene çok zor, bu galibiyetle bir avantaj sağladık." dedi.

Başantrenör Özgür Adıgüzel'in hafta içinde hayatını kaybettiğini de hatırlatan Gören, şunları kaydetti:

"Özgür Adigüzel benim de yıllarca hem basketbol oynadığım hem de Telekom'da 5 yıl boyunca çalıştığım, kader arkadaşımızdı. Çok iyi bir basketbol emekçisiydi. Ailesine ve bütün basketbol camiasIna başsağlığı diliyorum. Çok emekçiydi, çok iyi bir basketbol adamıydı. "

Ligde 21. maçında 8. galibiyetine ulaşan Aliağa Petkimspor, gelecek hafta 26 Mart Pazar günü deplasmanda Onvo Büyükçekmece Basketbol'la karşılaşacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Aliağa Petkimspor, Bahçeşehir Koleji'ni yenerek 8. galibiyetine ulaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement