Aliağa Petkimspor Tofaş'ı konuk edecek - Son Dakika
Spor

Aliağa Petkimspor Tofaş'ı konuk edecek

Aliağa Petkimspor Tofaş\'ı konuk edecek

Aliağa Petkimspor, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 27. haftasında Tofaş ile karşı karşıya gelecek. Mücadele yarın saat 13.00'te Aliağa Belediyesi Spor Salonu'nda oynanacak. Aliağa Petkimspor, ligde 11 galibiyet 15 mağlubiyetle 10. sırada yer alırken Tofaş ise 11 galibiyet 15 mağlubiyetle 11. sırada bulunuyor. İzmir temsilcisi play-off hattına girebilmek için mutlak galibiyet hedefliyor.

28.04.2023 10:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aliağa Petkimspor, Basketbol Süper Ligi'nin 27. haftasında yarın Tofaş'ı konuk edecek. Aliağa Belediyesi Spor Salonu'nda oynanacak müsabaka saat 13.00'te başlayacak.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 27. haftasında Aliağa Petkimspor, Tofaş ile karşı karşıya gelecek. Zorlu müsabaka yarın saat 13.00'te Aliağa Belediyesi Spor Salonu'nda oynanacak. Karşılaşma öncesinde Aliağa Petkimspor, ligde 11 galibiyet, 15 mağlubiyetle 10. sırada yer alırken, Tofaş ise 11 galibiyet, 15 mağlubiyetle 11. sırada bulunuyor.

İzmir temsilcisinin play-off hattına girebilmek için mutlak galibiyet hedeflediği mücadelede, konuk ekip Tofaş da aynı şekilde play-off hattına yaklaşmak için kazanmak istiyor.

Öte yandan İzmir ekibi, sezonun ilk devresindeki müsabakayı 78-65'lik skorla kaybetmişti. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Aliağa Petkimspor Tofaş'ı konuk edecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement