Statta açılan paçavra olay çıkmasına neden oldu! Maç tatil edildi - Son Dakika
Spor

Statta açılan paçavra olay çıkmasına neden oldu! Maç tatil edildi

Almanya 4. Ligi'nde oynanan Türkgücü - Bayern Münih U23 maçında misafir takımın açtığı skandal pankart nedeniyle olay çıktı. Maça 'FC Bayern Fan Club Kurdistan' paçavrası getirilmesi üzerine Türkgücü taraftarları tepki gösterdi. Polis pankartı kaldırarak biber gazıyla müdahalede bulundu. Karşılaşma tatil edildi.

20.11.2022 15:21  Güncelleme: 15:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Almanya'da 4. Lig'de mücadele eden Münih Türkgücü ve Bayern Münih U23 arasındaki maçta olaylar çıktı. Deplasman takımı taraftarları "Kürdistan FC Bayern Taraftar Kulübü" yazan skandal pankartı maça getirdi.

YÖNETİCİLER DEVREYE GİRDİ

Münih Türkgücü yetkilileri paçavranın kaldırılmasını istedi. Ardından taraftarlar arasında olay çıktı ve Alman polisi müdahale etti.

Almanya'da açılan paçavraya polis müdahale etti! Olaylı maç tatil edildi

POLİS PANKARTI KALDIRDI

Polin biber gazı kullanarak taraftarları uzaklaştırdı ve pankartı kaldırdı. Münih polisi, biber gazı ve jop kullanmak zorunda kullandıklarını açıkladı. Karşılaşma güvenlik gerekçesiyle tatil edildi.

Statta açılan paçavra olay çıkmasına neden oldu! Maç tatil edildi

Son Dakika Spor Statta açılan paçavra olay çıkmasına neden oldu! Maç tatil edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Yahya Akpinar: Almanyada Pkk yandaslari pankart açabilir, buna almanya müsade ediyor. 18 33 Yanıtla
  • Muhammet Ytkn: Bilmeden uydurmanin bir lüzumu yok.Pkk denen örgüt Almanya'da da terör örgütü olarak kabul edilmiştir.Oturduğun yerden kesin konuşma.Önce bir araştır sonra savunma yap. 0 1 Yanıtla
  • Tolga Yaraman: stadyumlarda ev sahibi takimdan izin almadan hicbir pankart asamazsin,asacagin pankarti nereye asacagini ve ne yazdiginin onayini ev sahibi takim karar verir aksi taktirde yasaktir. ama kamuya acik her yerde istedigin parnkarti asabilirsin 0 0 Yanıtla

Advertisement