Alp Yalman: Prandelli Takımda Kalacak - Son Dakika
Spor

Alp Yalman: Prandelli Takımda Kalacak

Alp Yalman: Prandelli Takımda Kalacak

Galatasaray başkan adaylarından Alp Yalman, "Prandelli, Galatasaray'ın mukaveleli antrenörü. 'Sen git, başkasını getiriyorum' demek, Galatasaray'a yakışmaz." dedi.

12.10.2014 16:15  Güncelleme: 16:18

Galatasaray'da başkanlığa aday olan Alp Yalman, GS TV'de açıklamalarda bulunurken, göreve gelmesi halinde Mustafa Denizli'yi teknik adamlık görevine oturtacağı iddialarına cevap verdi.

Seçildiği takdirde Cesare Prandelli ile yola devam edeceğini belirten Duygun Yarsuvat'ın ardından Alp Yalman da İtalyan çalıştırıcıya sahip çıktı.

"PRANDELLI'Yİ GÖNDERMEK, GALATASARAY'A YAKIŞMAZ"

Yalman, "Net olarak söyleyeyim. Prandelli Galatasaray'ın mukaveleli antrenörü. Birtakım şeyleri yapmak üzere burada. Gelir gelmez, "Haydi sen git, başkasını getiriyorum" demek, hem Galatasaray'a yakışmaz, hem de sportif olarak bir artı getirmez. Tanışmadım görüşmedim şu ana kadar. Gelirsem oturup konuşacağız. Basından takip ettiğim kadarıyla aklı başında. Takımla ilgili arayışlar olabilir. İdari boşluktan kaynaklı bazı yanlış düşünceleri de olabilir. Niyetim direkt Prandelli'yi gönder, Mustafa'yı getir değil" sözlerini kullandı.

"DOĞRU HİZMET ETMEYEN KİMSE, ONUN ELİNDEN SORUMLULUĞU ALACAĞIZ"

Deneyimli idareci gelecek yıllarda böyle bir şeyin olup olmayacağı sorusuna ise, "Mustafa çok kıymetli bir antrenör. Çok yakın dostum. Ne kadar Fatih'in gönderilmesinden memnun olmadıysam gelir gelmez Prandelli'ye yapılması da doğru olmaz. Yarın bir gün herkes Galatasaray'a ettiği hizmetin kalitesiyle ölçülür. Doğru hizmet etmesi gerekir. Doğru hizmet etmeyen kimse, onun elinden sorumluluğu alacağız" şeklinde cevap verdi.

"ÖNEMLİ OLAN SONUÇ DEĞİL PERFORMANS"

Yalman sözlerine, "Prandelli ile görüşeceğim, oradaki bütün arkadaşlarla görüşeceğim. Onların düşünce tarzına bakacağız. Daha önce yaptığımız gibi yapacağız. Fenerbahçe ve Dortmund maçlarının sonuçları, oyunları, ileriye doğru düşünüşleri beni etkiler. Ancak, bir müsabakaya çıkıyoruz. Hiçbir müsabakada insan kaybetmek istemez. Tabii ki Galatasaray, her iki maçı da kazanmak için oynayacak. Önemlisi maçın neticesi değil. Maça bakış şekilleri ve performanslarıdır. Bunlar etkiler düşüncelerimi." ifadelerini kullanarak son verdi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Alp Yalman: Prandelli Takımda Kalacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • anıl: Prandelli şuan için kötü değil takım kötü eski galatasaray ruhu yok takım ruhu yok. Şerefsiz ünal aysal geldi güzelim takımı borca soktu fatih terimi gönderdi transfer yapamadı 2 yılda takımı bu hale getirdi. 5 2 Yanıtla
  • gerçek aslan: bırakın gs ye yakışmaz ayaklarını gönderseniz 1sürü tazminat ödenecek kısacası para yoooookkkkk 5 2 Yanıtla

Advertisement