Alper Potuk'tan 'kocaman' Sitem - Son Dakika
Spor

Alper Potuk'tan 'kocaman' Sitem

Alper Potuk\'tan \'kocaman\' Sitem

F.Bahçe onun bonservisi için 5 milyon Euro gibi astronomik bir rakamı ödemeyi göze alıp, Eskişehirspor'la anlaşmıştı ama Alper Potuk sarı-lacivertlileri reddedip kulübüyle sözleşmesini uzattı.

12.01.2012 10:50

F.Bahçe onun bonservisi için 5 milyon Euro gibi astronomik bir rakamı ödemeyi göze alıp, Eskişehirspor'la anlaşmıştı ama Alper Potuk sarı-lacivertlileri reddedip kulübüyle sözleşmesini uzattı... Birçok oyuncunun rüyalarını süsleyen formayı geri çeviren 20 yaşındaki oyuncu, bu kararının gerekçelerini, transfer görüşmelerinin perde arkasında yaşananları Es-Es'in dün Eyüpspor ile oynadığı kupa maçı sonrası Vatan Gazetesi'ne anlattı.

AYKUT KOCAMAN'A SİTEM

Sarı-lacivertli takıma gitmemesinde ana nedenin yazıp çizildiği gibi maddi konular olmadığını ifade eden Alper, "Benim bu kararı almamdaki asıl neden F.Bahçe'nin bana karşı olan yaklaşımıydı. Onlardan beklediğim sıcaklığı göremediğim için F.Bahçe'ye gitmedim ve Eskişehir'de kaldım" dedi.

F.Bahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'a da sitem eden genç oyuncu, "Basında Aykut Kocaman'ın benimle buluştuğu, benimle konuştuğu yazıldı. Bunların hiçbiri doğru değil. Aykut Hoca benimle bu transfer için bir görüşme bile yapmadı" ifadelerini kullanırken, bundan sonra F.Bahçe'ye transferinin de gündeme gelemeyeceğini söyledi.

"Artık her şeyimle kendimi Eskişehirspor'a vereceğim. Ligin ikinci yarısında herkese ilk yarıdakinden çok daha iyi bir Alper Potuk izlettireceğim" şeklinde konuşan yetenekli orta saha oyuncusu, "F.Bahçe'yle artık benim bir alakam kalmadı. F.Bahçe benim için bitti. O defter artık kapandı" açıklamasının yaptı.

Kaynak: Sporx.com

Son Dakika Spor Alper Potuk'tan 'kocaman' Sitem - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement