Als Hastaları İçin Gala Gecesi Düzenlendi (Ek Görüntü) - Son Dakika
Spor

Als Hastaları İçin Gala Gecesi Düzenlendi (Ek Görüntü)

- ALS hastaları için gala gecesi düzenlendi (Ek görüntü)İSTANBUL - Trabzonsporlu eski futbolcu İsmail Gökçek'in başkanlığını yaptığı ALS MNH derneği için Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gala gecesi düzenlendi.

22.05.2017 23:20

- ALS hastaları için gala gecesi düzenlendi (Ek görüntü)

İSTANBUL - Trabzonsporlu eski futbolcu İsmail Gökçek'in başkanlığını yaptığı ALS MNH derneği için Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gala gecesi düzenlendi. Dernek için ALS hastalarını taşımaya uygun özel bir minibüs hediye edilirken, maddi bağışta da bulunuldu.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun Riva'da bulunan Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde düzenlenen gala gecesine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Türkiye Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Galatasaraylı futbolcu Sabri Sarıoğlu, Trabzonsporlu futbolcu Olcay Şahan ve eski futbolcuların yanı sıra, futbol dünyasının önde gelen isimleri katıldı.

Als Hastaları İçin Gala Gecesi Düzenlendi (Ek Görüntü)
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Als Hastaları İçin Gala Gecesi Düzenlendi (Ek Görüntü) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement