Altınordu, Koray Kaçınoğlu'nu Renklerine Bağladı - Son Dakika
Spor

Altınordu, Koray Kaçınoğlu'nu Renklerine Bağladı

Altınordu, Koray Kaçınoğlu\'nu Renklerine Bağladı

Altınordu, U17 Dünya Kupasında Alman Milli Takımı forması giyen, 1. FC Köln'den Koray Kaçınoğlu ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı.

19.06.2014 10:14  Güncelleme: 10:08

Bu sezon PTT 1. Lig'e yükselmeyi başaran Altınordu, U17 Dünya Kupası'nda Alman Milli Takımı forması giyen, 1. FC Köln'den Koray Kaçınoğlu ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Dış transfer çalışmalarına hız veren Altınordu, Berkay Samancı'nın ardından Alman 1. FC Köln'den Koray Kaçınoğlu'na da 2+1 yıllık imza attırdı. Geçen sezon Bundesliga'ya çıkan 1. FC Köln'de A2 takımında 13 maça çıkan, 4 kez A Takım kadrosunda yer alan 1994 doğumlu oyuncu, bir dönem Galatasaray'ın da transfer listesine girmişti. Genç futbolcu, önceki gün sağlık kontrolünden geçtikten sonra İstanbul'da Altınordu Futbol Direktörü Murat Dizdar ile bir araya gelip sözleşme imzaladı ve Almanya'ya döndü.

Koray Kaçınoğlu'nu, Almanya temsilcisi Yasin Özçelik vasıtasıyla uzun süredir takip ettiklerini belirten Dizdar, "Koray, gençliği, enerjisi, çıkış yapma isteği ile takımımıza önemi katkılar sağlayacaktır" dedi.

Futbol yaşamının çıkış noktasında doğru tercih yapmanın çok önemli olduğunu ifade eden genç futbolcu Koray Kaçınoğlu ise, "Altınordu, genç oyunculara bakışı ve gelecek planlaması açısından benim için en doğru yer. Burada kendimi geliştireceğimi biliyorum. Burada kendimi ispatlayarak, Türk Milli Takımı'na kadar yükselebileceğimi düşünüyorum" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Altınordu, Koray Kaçınoğlu'nu Renklerine Bağladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement