Amrabat Antalyaspor'da mı? Başkan Gencer Açıkladı - Son Dakika
Spor

Amrabat Antalyaspor'da mı? Başkan Gencer Açıkladı

Amrabat Antalyaspor\'da mı? Başkan Gencer Açıkladı

Antalyaspor'un Galatasaray'ın Faslı futbolcusu Nordin Amrabat ile anlaştığı iddiası gündeme bomba gibi düştü.

07.01.2014 11:38

Yaz transfer sezonunun bitimine kısa bir süre kala Emrah BaşsanAntalyaspor'dan isteyen Galatasaray, kırmızı beyazlıların Amrabat+para teklifini kabul etmemişti. Şimdilerdeyse sarı krımızılılar Antalyaspor'un oyuncularını bedelsiz olarak kiralaması için görüşmelere izin verdi. Kısa zamanda gündeme gelen ve Amrabat Antalyaspor'da manşetleri atılan transfer görüşmelerine Gültekin Gencer Eurosport.com Türkiye aracılığyla cevap verdi.

Amrabat'la ilk görüşme bugün

Alper Aslan'ın sorularını yanıtlayan Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin gencer, Amrabat ile atılan herhangi bir imzanın olmadığını ifade etti. Galatasaray Kulübü ile Faslı futbolcunun kiralık olarak kadrolarına katılması için anlaştıklarını ancak futbolcuyla şu ana kadar herhangi bir görüşme yapmadıklarını ifade etti. Gencer ayrıca, Amrabat'ın tekliflerine ne cevap vereceğini de öğleden sonra yapılacak olan ilk görüşme sonunda öğreneceklerini ifade etti. Şu an için atılan bir imza olmadığını da sözlerine ekledi.

Giray olabilir Holsoko imkansız

Bu arada Antalyaspor'un transfer listesi de oldukça geniş. Trabzonspor'da forma şansı bulamayn ve sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Giray Kaçar, uzun süredir kadro dışıydı. Kırmızı beyazlılar oyuncu ile görüştüğünü doğruladı. İmzaların atılığ atılmayacağının ise birkaç saat içinde netleşeceğini ifade etti. Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, Holsoko için de kısa bir açıklama yaptı. Slovak futbolcuyu uzun süredir istediklerini ifade eden Gencer, Beşiktaş yönetimi ile anlaştıklarını ifade etti. Ancak Bilic'in daha önce verdiği kararlarından döndüğünü ve Holosko'yı artık bırakmak istemediğini belirtti. Böylelikle Antalyaspor adına Holsoko defteri de kapanmış oldu.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Amrabat Antalyaspor'da mı? Başkan Gencer Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement