Ara transfer döneminde Malaga'ya kiralık olarak gönderilen Galatasaray'ın Faslı oyuncusu Nordin Amrabat, İspanyol basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu.
AS'a konuşan Amrabat, transfer sürecini anlatırken, "Galatasaray yönetimi Malaga'nın benimle ilgilendiğini söyledi. Başka kulüplerden de teklifler vardı ama ben La Liga'da forma giymeyi istediğim için Malaga'yı seçtim. Bana göre dünyanın en iyi liglerindne bir tanesi. Burada aradığımı bulduğumu söyleyebilirim. İyi bir takımdayım ve mutluyum." ifadelerini kullandı.
"G.SARAY'IN ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE 2 MAÇI KALDI..."
Amrabat, Malaga'yı seçme nedenlerinden birisi de düzenli olarak forma giyme şansı yakalayacak olması olduğunu da vurgularken, "Bu benim için büyük bir fırsat. Düzenli olarak oynayan bir futbolcu gerçek seviyesine ulaşır. Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nde ama bence orada iki maçları kaldı. Muhtemelen Chelsea'ye elenecekler. Ben şu anda sadece kendi performansıma odaklandım." diye konuştu.
"SEZON SONUNDA..."
Başarılı kanat oyuncusu, Galatasaray'daki geleceği hakkındaki soruya ise şöyle yanıt verdi: "Önümüzdeki dört ay boyunca Malaga'dayım. Sezon sonunda Galatasaray ile masaya oturacağız. Mancini bana 'Şimdi gitmen lazım' dedi ama ben sezon sonunda Türkiye'ye dönmek istiyorum. Geleceğim Galatasaray'a ve buradaki performansıma bağlı. Şu anda mutluyum, ancak gelecekte neler olacağını kimse bilemez. Galatasaray ile üç yıllık daha kontratım var."
Son Dakika › Spor › Amrabat: Galatasaray Muhtemelen Elenir - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?