Amrabat'ın Menajeri: Amrabat İspanya'da Kalmak İstiyor - Son Dakika
Spor

Amrabat'ın Menajeri: Amrabat İspanya'da Kalmak İstiyor

Amrabat\'ın Menajeri: Amrabat İspanya\'da Kalmak İstiyor

Galatasaray'ın Malaga'ya kiraladığı Amrabat'ın menajeri, "İspanyol ve İngiliz takımlarının teklifleri var. Amrabat İspanya'da kalmak istiyor." dedi.

23.03.2015 21:46  Güncelleme: 00:35

İspanya La Liga takımlarından Malaga'da kiralık olarak forma giyen Nordin Amrabat için transfer açıklaması geldi. Malaga'nın 30 Nisan'a kadar 3.5 milyon Euro'luk satın alma opsiyonuna sahip olduğu oyuncu için tekliflerin geldiği bildirildi.

"BAZI TAKIMLAR TEMASA GEÇTİ"

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Amrabat'ın menajeri Anass Ouzif, "Bazı İspanyol ve İngiliz takımlarının temasa geçtiği doğru" sözlerini kullanırken; Dubai, Katar ve Çin'den de teklifler geldiğini kaydetti.

"AMRABAT İSPANYA'DA DEVAM ETMEK İSTİYOR"

Sevilla'nın ilgisi hakkında yorum yapmaktan kaçınan Ouzif, "Şu anda Malagada'yız ve Amrabat, İspanya'da devam etmek istiyor. Malaga çok özel bir şehir. Sevilla iyi bir takım, Malaga da öyle." dedi.

ALBAYRAK "DÖNECEK" DEMİŞTİ

Galatasaray başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak ise konu hakkında yaptığı açıklamada, "Amrabat Galatasaray'a dönecek. Galatasaray'ın futbolcusudur. Şu anda mevcut futbolcular da bana 'Keşke Amrabat'ı göndermeseydik' diye defalarca söylediler. İnşallah sezon sonunda gelecek." ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Amrabat'ın Menajeri: Amrabat İspanya'da Kalmak İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • kirkoryan: Şimdi 6s düşünsün .kaçan balık büyük olur 2 5 Yanıtla
  • mtn: Cinayetler, tecavuzler, kazalar, yolsuzluklar, yoksulluk, işsizlik almis başını gidiyor. . . memleket de elden gidiyor. . . sizi de böyle boş şeylerle oyaliyorlar. . . bugün insanlik icin, vatan millet icin, allah icin ne yapiyoruz???? Metin Yazar 2 2 Yanıtla
  • gs: Şikebahçe alsın bence 1 0 Yanıtla

Advertisement