Andre Santos: Sakatlıklar Wenger'in Suçu Değil - Son Dakika
Spor

Andre Santos: Sakatlıklar Wenger'in Suçu Değil

Andre Santos: Sakatlıklar Wenger\'in Suçu Değil

Bir zamanlar Fenerbahçe'de de forma giyen eski Arsenalli Santos, sakatlık problemi için eski hocasının suçlanmaması gerektiğini söyledi.

17.10.2014 21:47

ÖZEL | Rahul Bali

Hindistan takımlarından FC Goa'ya transfer olan Andre Santos, Arsenal'in yaşadığı sakatlık krizinin Arsene Wenger ile alakalı olmadığını savundu.

Sakatlıklarla boğuşan Arsenal'de uzun süre sahalardan uzak kalan Oliver Girioud, Mathieu Debuchy'nin ardından Mesut Özil'in de 6 hafta sahalardan uzak kalacağının açıklanması Arsenal taraftarlarını düşündürmeye başladı.

Daha önceden Fenerbahçe'de de dorma giyen Andre Santos, üst üste yaşanılan sakatlıkların Wenger2in suçu olmadığını söyledi.

Goal'e özel konuşan Santos, "Ben yanlış bir şeyler görmüyorum. Yaşanılan sakatlıklardan ötürü birini suçlamak çok yanlış. Ben yaşananları Arsenal adına kötü bir şans olarak değerlendiriyorum." dedi.

Eski takımına övgülerde bulunan Brezilyalı, "Arsenal'in bu sezon kupa kaldıracağına inanıyorum. 10 yıldır şampşiyonluğa hasret kalan bir Arsenal var. Bu sezon şampiyon olurlarsa harika olur. Ayrıca, Real Madrid ve Barcelona gibi büyük yıldızları var. Bunlardan en önemlileri Mesut ve Alexis Sanchez..." diye konuştu.

Arsene Wenger'in çok iyi bir teknik direktör olduğunu dile getiren Santos, Aaron Ramsey'in sakatlığının çok üzücü olduğunu söyledi.

Eski takım arkadaşı Ramsey'in çok yetenekli bir futbolcu olduğunu söyleyen Brezilyalı savunmacı, Ramsey'in forma giydiği zamanlarda takımına çok yararlı olduğunu belirtti.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Andre Santos: Sakatlıklar Wenger'in Suçu Değil - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement