Ankara Bölgesi Hakemi Burak Pakkan, Demir Grup Sivasspor - Yukatel Kayserispor maçını yönetecek - Son Dakika
Spor

Ankara Bölgesi Hakemi Burak Pakkan, Demir Grup Sivasspor - Yukatel Kayserispor maçını yönetecek

Ankara Bölgesi Hakemi Burak Pakkan, Demir Grup Sivasspor - Yukatel Kayserispor maçını yönetecek

Spor Toto Süper Lig'in 38. haftasında Demir Grup Sivasspor ile Yukatel Kayserispor arasında oynanacak olan maçı Ankara Bölgesi hakemi Burak Pakkan yönetecek. Maçın yardımcılıklarını Emrah Ünal ve Mehmet Akıncık yapacak. Maç, 6 Haziran Salı günü saat 17.00'de Sivas 4 Eylül Stadyumunda oynanacak.

05.06.2023 12:48

Demir Grup Sivasspor ile Yukatel Kayserispor arasında oynanacak olan Süper Lig müsabakasını Ankara Bölgesinden hakem Burak Pakkan yönetecek.

Spor Toto Süper Lig'in 38. haftasında Demir Grup Sivasspor ile Yukatel Kayserispor Anadolu derbisinde yarın Sivas'ta karşı karşıya gelecek. İki takım arasında oynanacak olan karşılaşmayı hakem Burak Pakkan yönetecek. Pakkan'ın yardımcılıklarını Emrah Ünal ve Mehmet Akıncık yapacak. Maçın 4.Hakemi Yiğit Arslan.

6 Haziran Salı günü Sivas 4 Eylül Stadyumunda oynanacak olan Demir Grup Sivasspor ile Yukatel Kayserispor maçı saat 17.00'de başlayacak. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Ankara Bölgesi Hakemi Burak Pakkan, Demir Grup Sivasspor - Yukatel Kayserispor maçını yönetecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement