Ankara Fenerbahçeliler Derneği Yönetimi Basın Mensuplarıyla Buluştu - Son Dakika
Spor

Ankara Fenerbahçeliler Derneği Yönetimi Basın Mensuplarıyla Buluştu

Ankara Fenerbahçeliler Derneği Yönetimi Basın Mensuplarıyla Buluştu

Ankara Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Erol Özel ve yönetim kurulu üyeleri, Ankara Atlı Spor Kulübü'nde spor muhabirleriyle kahvaltıda bir araya geldi. Özel, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, derneğin sarı-lacivertli renklere hizmet ettiğini ve daha fazla hizmet için burada olduklarını belirtti. Dernek, sessiz yaptığı aktiviteleri görünür hale getirerek sporu desteklemeye devam edeceklerini vurguladı.

23.09.2023 13:28  Güncelleme: 14:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Fenerbahçeliler Derneği Yönetim Kurulu, başkentte basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Ankara Fenerbahçeliler Derneği, Ankara Atlı Spor Kulübü'nde Dernek Başkanı Erol Özel ve yönetim kurulu üyeleri; Haluk Tümer Yavuz, Ahmet Sait Erelmalı, Serhat Öztürk, Mehmet Özgür Fırtına, Hakan Bezginli, Volkan Akan, Uğur İpkırmaz, Aydoğan Koru, Murat Ercan, Erhan Çelik, Alaetdin Candansayar, Kamil Laleli, Büşra Paşaoğlu ve Orçun Apay, spor muhabirleriyle kahvaltıda bir araya geldi.

Erol Özel, Ankara Fenerbahçeliler Derneği'nin 18 yıldır sarı-lacivertlilerin hizmetinde olduğunu belirterek, "Bugüne kadar yaptığımız hizmetlerin daha fazlasını yapmak için buradayız. Bizi seçen üyelerimize bu sözleri verdik. Bugüne kadar yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır" ifadelerini kullandı.

"Yaptıklarımızı tüm kamuoyuna anlatacağız"

Fenerbahçe'ye hizmet etmeye hazır olduklarını dile getiren Özel, "Fenerbahçe'nin bizden beklediği her türlü görevi yerine getirmek için ben ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım hazır vaziyette beklemektedir. Bugünden itibaren Ankara Fenerbahçeliler Derneği sessiz yaptığı bazı aktiviteleri görünür hale getirecektir. Yaptıklarımızı tüm kamuoyuna anlatacağız. Biz, sporu spor için yapanlardan, sporu birbirimizle yarışarak, yarışın sonunda ipi göğüsleyeni tebrik ederek ve hak edenlerin kazandığı ortamlar oluşmasın sağlayarak çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu. - ANKARA

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Ankara Fenerbahçeliler Derneği Yönetimi Basın Mensuplarıyla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement