Antalya Büyükşehir Belediyesi, Anadolu Efes'e Sürpriz Yapmak İstiyor - Son Dakika
Spor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Anadolu Efes'e Sürpriz Yapmak İstiyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Anadolu Efes\'e Sürpriz Yapmak İstiyor

Beko Basketbol Ligi'nde mücadele eden Antalya Büyükşehir Belediyesi Basketbol Takımı, bu hafta karşılaşacağı Anadolu Efes'i yenerek sürpriz yapmak istiyor.

02.11.2012 11:12

Beko Basketbol Ligi'nde mücadele eden Antalya Büyükşehir Belediyesi Basketbol Takımı, bu hafta karşılaşacağı Anadolu Efes'i yenerek sürpriz yapmak istiyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Basketbol Takımı, Beko Basketbol Ligi'nin 4. haftasında ligin güçlü ekiplerinden Anadolu Efes ile karşılaşacak. Antalya Büyükşehir, 4 Kasım Pazar günü saat 13.00'te Atatürk Spor Salonu'nda oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Geçen hafta deplasmanda galip gelerek moral bulan Antalya Büyükşehir, Anadolu Efes karşılaşmasından galip gelmek istiyor.

Anadolu Efes maçıyla ilgili açıklamalarda bulunan antrenör Altar Tunçkol, geçen hafta güzel bir galibiyet aldıklarını belirterek, takımın her geçen gün daha iyiye gittiğini söyledi. Altar Tunçkol, "Bu hafta da ligimizin güçlü takımlarından Anadolu Efes ile oynayacağız. Bu maçta, sonuna kadar mücadele edip, Efes'i yenmeye çalışacağız. Onlar da Avrupa maçı oynayacaklar ve yorgun gelecekler, sürpriz yapmak istiyoruz. Geçen maçta alınan galibiyet, takıma önemli bir moral oldu. Yeni bir takımız. Yeni bir takımın kurulması çok kolay olmuyor. Önceki maçlarımızda eksiklerimizi gördük. Şimdi sürprizlere imza atacağız. Takım için taraftar önemlidir. Her maçta, bütün taraftarlarımızı yanımızda görmek isteriz" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Antalya Büyükşehir Belediyesi, Anadolu Efes'e Sürpriz Yapmak İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement