Antalya'da Kartlar Konuştu: 1-1 - Son Dakika
Spor

Antalya'da Kartlar Konuştu: 1-1

Antalya\'da Kartlar Konuştu: 1-1

Ligde lider Fenerbahçe'yi yakın takibine alan Kasımpaşaspor, 9 kişi kaldığı zorlu Antalya deplasmanından 1 puan çıkarmayı başardı.

07.12.2013 21:00

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Kasımpaşaspor, Antalyaspor deplasmanında 9 kişi kalmasına rağmen 1 puanı kurtarmayı başardı.

İlk yarı oldukça çekişmeli geçti. Ev sahibi, henüz 7. dakikada Isaksson'u zorlamaya çalıştı ancak İsveçli kaleci tecrübesini konuşturdu ve Tita'nın şutunda topa rahatça hakim oldu.

Karşılaşmanın ilk 15 dakikasında topa hakim olan taraf olan Antalyaspor'da Emrah Başsan 20li dakikalarda sakatlandı ve oyun alanı dışında tedavi altına alındı. Oyuna sekerek dönen Emrah ilk yarıyı bitirmeyi başardı.

İlk devrenin sonlarına doğru kontrolü eline alan konuk ekipte Malki ve Babel mutlak gol şanslarını tepti. Böylece devreye 0-0'lık beraberlikle girildi.

GOLLER VE KARTLAR İKİNCİ DEVREDE GELDİ

İlk yarıdaki sessizlik ise ikinci yarıda bozuldu. 55. dakikada Sanharib Malki sahneye çıktı. Fornezzi'yi olduğu yere kilitleyen bir kafa vuruşu yapan Malki, skoru 1-0'a getiren golü kaydetti.

62. dakikada Emrah oyuna daha fazla devam edemedi ve yerini Isaac'a bıraktı. 64. dakikada ise ev sahibi gülen taraf oldu. Kaleyi cepheden gören bir frikik kazanan Antalyaspor'da Tita topu Vederson'a pasladı, tecrübeli sol bekin sert şutunda top ağlarla buluştu.

75. dakikada ise Kasımpaşaspor'da İlhan Eker topa elle müdahele ettiği için sarı kart gördü. İlk yarıdan da bir sarı kartı bulunan İlhan, takımını 10 kişi bıraktı. Bununla birlikte Ryan Babel de maçım hakemi Deniz Çoban'a itirazlarını kesmeyince doğrudan kırmızı kart gördü ve Kasımpaşa 9 kişi kaldı.

87. dakikada ise Andre Castro, Isaac Promise'den dirsek yedi ve yere yıkıldı. Hakem Deniz Çoban Isaac'ı da doğrudan oyundan attı.

9 kişi kalan Kasımpaşaspor maçın geri kalanında tamamen savunmaya kapandı ve gol yememek için oynadı. Eksik Paşa, iki şok kırmızının ardından her şeye rağmen 1 puanı kurtarmayı başardı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Antalya'da Kartlar Konuştu: 1-1 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement