Antalya İlk İkiyi Garantiledi: 2-1 - Son Dakika
Spor

Antalya İlk İkiyi Garantiledi: 2-1

Antalya İlk İkiyi Garantiledi: 2-1

Ziraat Türkiye Kupası B grubunda oynanan maçta Antalyaspor, Elazığspor'u yenerek Galatasaray'la ilk iki sırada yer almayı garantiledi.

05.02.2014 20:00  Güncelleme: 09:29

Ziraat Türkiye Kupası B grubunda Galatasaray'ın arkasından ikinci sırada bulunan Antalyaspor, dördüncü maçında Elazığspor'u konuk etti.

İlk yarıya daha iyi başlayan Antalyaspor'da Semih Şentürk ufak bir sakatlık yaşadı ancak maça devam edebildi. Maçın 23. dakikasında ise ev sahibi takımda serbest vuruştan gelen topa iyi yükselen Emre Güngör iyi bir gol fırsatı yakaladı ancak top az farkla dışarı çıktı.

26. dakikada ise Elazığspor Tello ile hızlı çıktı fakat konuk takım yakaladığı bu fırsatı değerlendiremedi.

35. dakikada Antalyaspor'da Eyong Enoh'un yaptığı ortaya iyi yükselen Semih, attığı kafa golüyle skoru 1-0 ev sahibi lehine çevirdi.

Bu dakikalarda etkili olan Antalyaspor, 39. dakikada yine bir şans buldu. Elazığspor kalesinde yaşanan kargaşanın imdadına hakemin faul düdüğü yetişti.

Maçın ikinci yarısına da ev sahibi takım hızlı bir giriş yaptı. 46. dakikada iyi bir şut çıkaran Köksal, farkı ikiye çıkardı.

Antalyaspor, 67. dakikada bir hızlı hucüm daha yakaladı ancak Elazığspor defansı yerinde hamleyle tehlikeyi uzaklaştırdı.

Farkı azaltmak için uğraşan Elazığspor'da 74. dakikada Cangele'nin ceza sahası içindeki asistine iyi bir vuruş yapan Deniz Yılmaz, skoru 2-1'e getirdi.

88. dakikada ise Elazığspor'da Muhammed, ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü. Ardından yapılan itirazlar sonucu teknik direktör Okan Buruk da soyunma odasına gönderildi.

Konuk takım maçın sonlarına doğru berabelik için çok çabaladı ancak skor değişmedi. Maçı 2-1 kazanan Antalyaspor, gruptaki puanını 11' çıkardı ve liderliğe yükseldi. Elazığspor ise 5 puanda kaldı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Antalya İlk İkiyi Garantiledi: 2-1 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement