Antalyaspor, Trabzonspor Maçı Hazırlıklarına Başladı - Son Dakika
Spor

Antalyaspor, Trabzonspor Maçı Hazırlıklarına Başladı

Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında 28 Nisan Cumartesi günü sahasında Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

25.04.2018 23:05

Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında 28 Nisan Cumartesi günü sahasında Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Kırmızı-beyazlı kulüpten yapılan açıklamaya göre, akşam saatlerinde Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde bir araya gelen futbolcular, haftanın ilk çalışmasını gerçekleştirdi.

Sakatlığı nedeniyle Fenerbahçe maçında forma giyemeyen ve tedavisi tamamlanan Deniz Kadah, takımla antrenmana çıktı.

Isınma hareketleriyle başlayan idman, koordinasyon ve koşuyla devam etti.

Akdeniz ekibi, 5'e 2 oyundan sonra teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde çift kale maç yaptı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Antalyaspor, Trabzonspor Maçı Hazırlıklarına Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement