Arda Turan Defacto'ya Transfer Oldu! - Son Dakika
Spor

Arda Turan Defacto'ya Transfer Oldu!

Arda Turan Defacto\'ya Transfer Oldu!

Akdeniz modasının öncü firması DeFacto, 2012 ilkbahar yaz reklam kampanyasında milli futbolcuya yer verdi...

18.04.2012 15:30

Farklı, yaratıcı, iddialı ve meydan okuyan reklam kampanyaları ile dikkat çeken DeFacto, büyük bir sürprize imza atarak 2012 İlkbahar-Yaz reklam kampanyası için AtlÉtico Madrid'de forma giyen, ünlü milli futbolcu Arda Turan ile anlaştı.

Yönetmenliğini Henri Barges üstlendiği, M.A.R.K.A. reklam ajansı tarafından hazırlanan reklam filminde ünlü futbolcuya, daha önce de DeFacto reklamlarında rol alan Fransız Sophie Ducasse ve Danimarkalı Malin Ljunberg eşlik etti. Arda Turan'lı DeFacto reklam filmi 24 Nisan 2012 tarihi itibariyle televizyon ve bilboard'larda olacak.

Modayı takip ettiğini ve renkli giyinmeyi sevdiği belirten ünlü futbolcu, "Benim için yenilik ve tarz çok önemli. Akdenizli rahat giyim tarzını tercih ettiğim için DeFacto'nun koleksiyonlarını ve özellikle renkli pantolon ve tişörtlerini çok beğeniyorum" dedi.

DeFacto Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İhsan Ateş konu ile ilgili değerlendirmesinde, "DeFacto olarak dünya markası olma yolunda emin adımlarla yürüyoruz. Bu kapsamda markamızın tanıtımı için global ünlülerle de işbirliği yapıyoruz. Arda Turan da bu isimlerden biri. Marka olarak jean'e meydan okumaya devam ediyoruz. önceki sezonlarda müşterilerimizin büyük beğenisini toplayan renkli chino pantolonlarımız, DeFacto 2012 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu'nda da geniş olarak yer alıyor. Arda Turan, renkli chino akımının Türkiye'deki öncülerinden olduğu için yeni sezon kampanyamızda kendisi ile çalışma kararı aldık. En beğendiğim futbolcular arasında yer alan Arda Turan ile böyle bir proje de bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyorum. Arda Turan'lı reklam kampanyamızın tüm modaseverler tarafından da beğenileceğine inanıyorum" dedi.

Jean'in sözüm ona rahatlığına karşı Akdeniz rahatlığını savunan DeFacto'nun renkli chino pantolonları, rahatlığıyla ve tasarımıyla bu yaza da damga vurmaya hazırlanıyor.

www.defacto.com.tr

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Spor Arda Turan Defacto'ya Transfer Oldu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement