Arkadaşlık böyle bir şey! Golünü atan Lukaku'dan fenalaşan Eriksen'e mesaj - Son Dakika
Spor

Arkadaşlık böyle bir şey! Golünü atan Lukaku'dan fenalaşan Eriksen'e mesaj

EURO 2020'deki ilk maçında Rusya filelerini havalandıran Romelu Lukaku gol sevincinde, saha ortasında rahatsızlanan İnter'den takım arkadaşı Christian Eriksen'e mesaj yolladı ve Danimarkalı futbolcuyu sevdiğini dile getirdi. Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan golcü futbolcu, "Maçtan önce çok ağladım, motive olmakta zorlandım. Eriksen ile görüşeceğim, umarım tehlikeyi atlatmıştır, umarım yakın zamanda sağlığına kavuşur. Dualarım onunla birlikte" ifadelerini kullandı.

12.06.2021 22:57  Güncelleme: 00:17

EURO 2020 B Grubu'nda Belçika ile Rusya karşı karşıya geldi. Belçika, karşılaşmanın 10. dakikasında Romelu Lukaku'nun attığı golle öne geçti. Lukaku, kaydettiği golün ardından saha ortasında fenalaşan ve kalp mesajı ile hayata döndürülen Christian Eriksen'i unutmadı.

"SENİ SEVİYORUM"

Golden sonra kameraya yönelen Belçikalı futbolcu, Danimarka- Finlandiya maçında yaşadığı rahatsızlıkla dünyayı korkutan Inter'den takım arkadaşı Eriksen için "Seni seviyorum" diye bağırdı.

Arkadaşlık böyle bir şey! Golünü atan Lukaku'dan fenalaşan Eriksen'e mesaj

"MAÇTAN ÖNCE ÇOK AĞLADIM"

Rusya'yı 3-0 yendikleri maçın ardından açıklamalarda bulunan Romelu Lukaku, "Maçtan önce çok ağladım, motive olmakta zorlandım. Eriksen ile görüşeceğim, umarım tehlikeyi atlatmıştır, umarım yakın zamanda sağlığına kavuşur. Dualarım onunla birlikte" ifadelerini kullandı.

Arkadaşlık böyle bir şey! Golünü atan Lukaku'dan fenalaşan Eriksen'e mesaj
Arkadaşlık böyle bir şey! Golünü atan Lukaku\'dan fenalaşan Eriksen\'e mesaj

Son Dakika Spor Arkadaşlık böyle bir şey! Golünü atan Lukaku'dan fenalaşan Eriksen'e mesaj - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Ergin Yıldız: Şehit verdik 7 tane 8-10 günde,haberlerde yoklar onları haber yapin onlara aglayalim bizde.. 35 4 Yanıtla

Advertisement