Arthur Zico: Scolari Miadını Doldurdu - Son Dakika
Spor

Arthur Zico: Scolari Miadını Doldurdu

Arthur Zico: Scolari Miadını Doldurdu

Artthur Zico, Brezilya'nın Dünya Kupası'nda performansını değerlendirdi.

11.07.2014 10:00  Güncelleme: 14:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bir dönem Fenerbahçe'de de görev almş Brezilya'nın efsane isimlerinden Arthur Zico, Brezilya Milli Takımı'nın Dünya Kupası'ndaki performansını değerlendirdi.

"SCOLARİ GÖREVİDNEN AYRILMALI ARTIK"

Zico, Almanya karşısında alınan mağlubiyetin çok ağır olduğunun altını çizerken, Felipe Scolari'nin milli tatkımdaki görevinden ayrılması gerektiğini söyledi.

"RAMALHO BU GÖREVE UYGUN"

Brezilya Milli Takımı'nın eski günlerine dönebilmesi için yeni teknik direktör ve yeni kadro yapılanmasına ihtiyacı olduğunu vurgulayan tecrübeli teknik adam, şu anda Sao Paoulo'nun teknik direktörlük görevi üstlenen Muricy Ramalho'nun bu görev için uygun olduğuna inandığını ifade etti.

"TEKLİF YAPILMIŞTI AMA..."

Brezilya Futbol Federasyonu'nun Ramalho için 2010 yılında bir teklif sunduğunu hatırlatan Zico, 59 yaşındaki teknik direktörün o dönem Fluminense'nin başında olduğu için bu teklifi geri çevirdiini açıkladı.

"NEYMAR EN İYİSİ"

Neymar'ın Brezilya Milli Takımı'nın en iyisi olduğunu dile getiren tecrübeli teknik adam, sadece Neymar'ın sergilediği performansın yeterli olmadığınının altını çizdi. Ayrıca Hulk, Fred, Oscar gibi isimlerin kendilerini milli takıma veremediklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Arthur Zico: Scolari Miadını Doldurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement