"Asıl Kaos İddianame Sonrası" - Son Dakika
Spor

"Asıl Kaos İddianame Sonrası"

"Asıl Kaos İddianame Sonrası"

Şike soruşturmasıyla ilgili G.Saray Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk, çarpıcı açıklamalar yaptı.

09.10.2011 09:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şike soruşturmasıyla ilgili G.Saray Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk, çarpıcı açıklamalar yaptı. Voleybol şubesinin Pamukspor Tesisleri'nin açılışında konuşan Öztürk, “Artık kaos bir kenarda iddianameyi bekliyor. İddianame açıklandıktan sonra çok ciddi tartışmalar yaşanacak” dedi. G.Saray olarak bu süreçteki tavırlarının net olduğunu belirten Öztürk, şunları söyledi: “Biz kimseyi eleştirmeden, 'evrensel hukuk' diyerek ortaya bir fikir koyduk. Futbol Federasyonu ile bir sıkıntımız olursa, o işlere kimseyi karıştırmadan randevu alır ve gider konuşuruz.”

Suçumuz varsa çekeriz

Galatasaray'ın adını şike soruşturmasına sokacak iddialara ve Işın Çelebi'nin disiplin kuruluna sevkiyle ilgili de görüşlerini belirten Öztürk, “Sportif açıdan başarısız bir dönemi geride bıraktık. Stadımızın açılışında da birçok sorun yaşandı. Ancak bu dönemi atlattık. Yönetim olarak çalışıyoruz. Disiplin konularıyla ilgili kararı genel kurulumuz verecektir. Kulüp olarak da kişisel olarak da suçumuz varsa çekmeye razıyız” dedi.

Terim başarılı bir mentör

Hocaları Fatih Terim'e övgüler yağdıran Adnan Öztürk, “Bir takımda futbolcu ile antrenör kimyası tutmalı. Fatih Terim çok başarılı bir teknik direktör olmasının yanında aynı zamanda iyi bir mentör. Futbolcularını motive edip onları nasıl kazanacağını çok iyi biliyor. Göreceksiniz Engin de Sercan da Milli Takım'ın değişmezleri olacaklar” dedi.

Kaynak: Sporx.com

Son Dakika Spor 'Asıl Kaos İddianame Sonrası' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement