Aslan'da 4 Bayram - Son Dakika
Spor

Aslan'da 4 Bayram

Aslan\'da 4 Bayram

Galatasaray'da Dün Bir Değil, Tam Dört Bayram Yaşandı. Nasıl mı? İşte Yanıtı...

10.09.2010 12:48

Bayramlaşma töreni yapıldı. Gökhan Zan’ın doğum günü kutlandı. Elano 30 metreden gol attı.Pino, A2 filelerini 2 kez havalandırdı.

A2 takımı ile yapılan hazırlık maçından önce sarı kırmızılı futbolcular ve alt yapıdaki oyuncular Frank Rijkaard, Johan Neeskens ve Tugay Kerimoğlu ile bayramlaştı. İdman öncesi yapılan tören oldukça sıcak bir havada gerçekleşti. G.Saray’ın Brezilyalı yıldızı Elano Blumer ise hazırlık maçında alkış alan ilk isim oldu. Elano, 30 metreden gol attı. Sambacı, kullandığı serbest vuruşta 30 metreden fileleri sarsarken, G.Antepspor maçında ilk 11’deki yerini sağlamlaştırdı.

Pino göze girdi

G.Saray’da 1 aylık sakatlığını yeni atlatan Juan Pablo Pino da A2 takımı ile oynanan ve 4-1 kazanılan hazırlık maçında Rijkaard’dan 35 dakika görev aldı. Bu süre içerisinde 2 gol kaydederken, başarılı bir performans çizdi. Florya’da dün sürpriz bir doğum günü de gerçekleştirildi. 2 gün önce 29. yaşına giren Gökhan Zan için tecrübeli futbolcu A Milli Takım’ın kafilesinde olduğundan rötarlı bir kutlama gerçekleşti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Aslan'da 4 Bayram - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement