At severler Filistin'e destek için atlarıyla yürüyüş düzenledi - Son Dakika
Son Dakika Logo

At severler Filistin'e destek için atlarıyla yürüyüş düzenledi

At severler Filistin\'e destek için atlarıyla yürüyüş düzenledi
23.11.2023 00:25  Güncelleme: 00:26

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde bulunan Tavşanlı Rahvan Atçılık ve Binicilik Spor Kulübü üyeleri, Filistin'deki yaşananlara dikkat çekmek ve destek olmak amacıyla atlarıyla yürüyüş düzenledi. Yürüyüş sırasında kulüp başkanı tarafından yapılan basın açıklamasında, Filistin halkının yaşadığı zorluklara dikkat çekilerek destek mesajları iletilmiştir.

Filistin'e destek için atlarıyla yürüyüş düzenlediler

KÜTAHYA - Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde at severler Filistin'e destek için atlarıyla yürüyüş düzenledi.

Tavşanlı Rahvan Atçılık ve Binicilik Spor Kulübü, Filistin'deki yaşananlara karşı farkındalık amacıyla at yürüyüşü düzenledi. Kulüp üyeleri, Ada mahallesinden atlarla Cumhuriyet Meydanı'na kadar yürüyerek, burada dua eşliğinde basın açıklaması yaptı. Tavşanlı ilçe Müftülüğünde görevli Mustafa Çağırtkan'ın at üzerinde duasından sonra kulüp başkanı tarafından basın açıklaması gerçekleştirildi.

Basın açıklamasında konuşan Kulüp Başkanı Ali İhsan Uçar, Filistin'deki yaşananlara duydukları üzüntüyü dile getirdi. Uçar, "Filistin halkı, yıllardır İsrail'in baskısı altında yaşıyor. Bu baskılara karşı direnen Filistin halkına destek olmak için buradayız. Atlarımızla Filistin'e selam göndermek istiyoruz. At sahibi arkadaşlara burada bizlerle oldukları için teşekkür ederiz." dedi.

Uçar, açıklamasında ayrıca, "Filistin halkının yanındayız. Onların mücadelesini her zaman destekleyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Yürüyüş, Tavşanlı'da büyük ilgi gördü. Vatandaşlar, at yürüyüşünü ilgiyle izledi. Bazı vatandaşlar, atlara fotoğraf çekildi.

Yürüyüş, Filistin halkına destek mesajı verdi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor At severler Filistin'e destek için atlarıyla yürüyüş düzenledi - Son Dakika


Advertisement