Avrupa Karate Şampiyonası'na doğru - - Son Dakika
Spor

Avrupa Karate Şampiyonası'na doğru -

Avrupa Karate Şampiyonası\'na doğru -

Türkiye Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Erkekler Karate Milli Takımı, Portekiz'de düzenlenecek Avrupa Karate Şampiyonası öncesinde Düzce'de kampa girdi.

21.01.2014 15:54

Türkiye Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Erkekler Karate Milli Takımı, Portekiz'de düzenlenecek Avrupa Karate Şampiyonası öncesinde Düzce'de kampa girdi.

Gençler Karate Milli Takımı Teknik Direktörü Cengiz Çınar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kampın 12 ve 10 günlük iki aşamadan oluştuğunu söyledi.

Kampın 3 Şubat'ta sona ereceğini ve ardından şampiyonanın yapılacağı Portekiz'e geçeceklerini belirten Çınar, geçen yıl şampiyonanın Türkiye'de yapıldığını anımsattı.

" Konya'da düzenlenen şampiyonada büyük bir grafik yakalamıştık" diyen Çınar, "11 altın madalya ile genel klasmanda Avrupa şampiyonu olduk. Yani Portekiz'e Avrupa şampiyonu takım olarak gidiyoruz" ifadesini kullandı.

Sporcuların motivasyonunun yüksek olduğunu, çalışmaların iyi gittiğini belirten Çınar, "Portekiz'de İstiklal Marşımızı yine tüm Avrupa'ya dinlettirmeyi hedefliyoruz. Sporcularımız arasında Avrupa ve dünya şampiyonları var. Hedefimiz yine Avrupa şampiyonu olmak. Sporcularımız şampiyon olabilmek için tüm gayretleriyle çalışıyor" şeklinde konuştu.

Çınar, federasyon ile Gençlik ve Spor Bakanlığının her türlü desteği sağladığını, tek amaçlarının takım halinde Avrupa şampiyonluğu olduğunu kaydederek, "Geçen yıl Türkiye'de en başarılı federasyon seçildik. Avrupa ve dünya şampiyonu olduk. Tüm dünya ülkeleri, Türkiye'de yapılacak uluslararası müsabakalara gelmek istiyor. Bu, Türk karatesinin seviyesini gösteriyor" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Avrupa Karate Şampiyonası'na doğru - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement