Avrupa'nın İlk Spor ve Teknoloji Fuarı Yarın Başlıyor - Son Dakika
Son Dakika Logo
Spor

Avrupa'nın İlk Spor ve Teknoloji Fuarı Yarın Başlıyor

Avrupa\'nın İlk Spor ve Teknoloji Fuarı Yarın Başlıyor
05.10.2023 15:44

Avrupa'nın ilk spor ve teknoloji fuarı olan Runkara EXPO Spor ve Teknoloji Fuarı, yarın Ankara'da başlayacak. ATO Congresium'da üç gün sürecek fuara yaklaşık 100 şirket katılacak. Fuarda, katılımcı şirketlerin stantları, profesyonel sporcularla söyleşiler, workshoplar ve çocuklar için interaktif deneyim alanları yer alacak. İnovasyon ve teknoloji odaklı markaların da yer aldığı 6 bin 500 metrekarelik fuar alanı, ziyaretçilere son teknoloji ürünlerini yakından inceleme ve yeni nesil spor ekipmanlarını deneyimleme imkanı sunacak. Ayrıca, İngiliz sporcu Paula Radcliffe fuarda konuşmacı olarak yer alacak. Runkara Uluslararası Yarı Maratonu ise 8 Ekim Pazar günü koşulacak.

Avrupa'nın ilk spor ve teknoloji fuarı olan "Runkara EXPO Spor ve Teknoloji Fuarı", yarın Ankara'da başlayacak.

ATO Congresium'da üç gün sürecek fuar, yaklaşık 100 şirketin katılımıyla gerçekleştirilecek.

Yaklaşık 25 bin ziyaretçinin beklendiği fuarda, katılımcı şirketlerin stantlarına, profesyonel sporcularla söyleşilere, workshoplara ve çocuklar için interaktif deneyim alanlarına yer verilecek.

İnovasyon ve teknoloji odaklı markaların da yer alacağı 6 bin 500 metrekarelik fuar alanı, ziyaretçilerin stantlarda son teknoloji ürünlerini yakından inceleyecekleri, yenilikçi ve ileri teknoloji ürünleri ile yeni nesil spor ekipmanlarını deneyimleyecekleri yaşam alanı konsepti şeklinde kurgulandı.

Maratona katılacak İngiliz sporcu Paula Radcliffe, fuarda da konuşmacısı olarak yer alacak.

Runkara Uluslararası Yarı Maratonu, 8 Ekim Pazar günü koşulacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Avrupa'nın İlk Spor ve Teknoloji Fuarı Yarın Başlıyor - Son Dakika


Advertisement