Aydın yerel haberleri... Germencik Belediyespor'a Galibiyet Pirimi - Son Dakika
Spor

Aydın yerel haberleri... Germencik Belediyespor'a Galibiyet Pirimi

Aydın yerel haberleri... Germencik Belediyespor\'a Galibiyet Pirimi

Aydın yerel haberi... Aydın 1. Amatör Küme 4. Grup’ta zirve mücadelesi veren Germencik Belediyesporlu oyunculara, geçen haftaki rakipleri Ortaklar Gençlik ve Spor Kulübünü 5-3 yenerek 3 puanın sahibi olmaları nedeniyle galibiyet primi verildi.

21.10.2022 11:52  Güncelleme: 13:20

Aydın 1. Amatör Küme 4. Grup'ta zirve mücadelesi veren Germencik Belediyesporlu oyunculara, geçen haftaki rakipleri Ortaklar Gençlik ve Spor Kulübünü 5-3 yenerek 3 puanın sahibi olmaları nedeniyle galibiyet primi verildi.

Lig sonunda şampiyonluk kupasına ulaşmak için çalışmalarını sürdüren siyah-beyazlıları, Germencik Belediyespor Kulübü Başkanı Kerim Topçu, Başkan Yardımcısı Hamza Akdağ ile Yönetim Kurulu Üyesi Şendoğan Kaya ziyaret etti. Geçen hafta karşılaştıkları Ortaklar Gençlik ve Spor Kulübünü 5-3 yenerek 3 puanın sahibi olan futbolculara, galibiyet pirimi de verildi. Futbolcular yeni maç öncesi pirim dopingiyle moral depoladı. Germencik Belediyespor, cumartesi günü İncirliova'da saat 15.00'te karşılaşacakları Yazıderespor müsabakasından da hanesine 3 puan yazdırmak istiyor.

Öte yandan kulüp yönetimi Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş'e desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Spor Aydın yerel haberleri... Germencik Belediyespor'a Galibiyet Pirimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement