Aytemiz Alanyaspor, Antalyaspor Maçı Hazırlıklarına Başladı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Aytemiz Alanyaspor, Antalyaspor Maçı Hazırlıklarına Başladı

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Aytemiz Alanyaspor, Antalyaspor Maçı Hazırlıklarına Başladı

Süper Lig ekibi Aytemiz Alanyaspor, deplasmanda karşılaşacağı Antalyaspor maçının hazırlıklarına başladı.

Cengiz Aydoğan Spor Tesisleri'nde teknik direktör Safet Susic  yönetimindeki antrenman koşuyla başladı. Dar alanda pas çalışmasının ardından  idman çift kale maçla tamamlandı. Antrenmanda Etame Mbilla takımdan ayrı çalıştı.
İdmanı izleyen Aytemiz Alanyaspor Kulübü İkinci Başkanı Kamil  Köseoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, aynı ilin iki takımının karşılaşacağı  maça iyi hazırlandıklarını, gündemlerinde sadece Antalya maçının olduğunu  söyledi.
Son günlerde teknik direktör Safet Susic'in takımdan ayrılacağına  yönelik çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığına dikkati çeken Köseoğlu, şunları  kaydetti:
"Biliyorsunuz birinci yarı bitmek üzere olduğu için birçok takımda bu  tarz spekülasyonlar olabilir. Bizde de oldu. Ama hocamız takımımızın başındadır.  Her hafta olduğu gibi antrenmanını yaptırıyor. İlk yarı bitiminde oturup, takımın  teknik kadrosunu, gidecek oyuncuları, yeni alacaklarımızı tekrar  değerlendireceğiz, gözden geçireceğiz. Ama siz de görüyorsunuz, öyle bir durum  yok."
Ligin ilk yarısı Antalya maçıyla bittiğinde her şeyi tekrar baştan  gözden geçireceklerini aktaran Köseoğlu, "Bu hocamız olur, kendi aramızdaki  transfer komitesi değişebilir. Yönetim kurulu içinde değişiklikler olabilir. Ama  yeni oyuncular alınması için bazı çalışmalar yapılacak. Bunların hepsi Antalya  maçı bitiminde, pazartesi yönetim kurulu toplantısında belirlenecek."ifadelerini  kullandı.

Kaynak: Skorer