Aziz Yıldırım'ın Basın Toplantısı Ertelendi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Aziz Yıldırım'ın Basın Toplantısı Ertelendi

10.10.2015 17:11

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın 15 Ekim Perşembe günü yapacağı basın toplantısı Ankara'da yaşanan patlama nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın 15 Ekim Perşembe günü yapacağı basın toplantısı Ankara'da yaşanan patlama nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, futbolda "şike davasında" beraat eden Yıldırım'ın yönetim kurulu üyeleriyle süreç hakkında yapacağı basın toplantısının Ankara'da yaşanan ve birçok vatandaşın hayatını kaybettiği ve yaralandığı patlama nedeniyle ileri bir tarihe ertelendiği belirtildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Memleketimizin içinde bulunduğu durum ve ülke gündemi, hepimizin önceliğidir. Bu nedenle, basın toplantısının yapılacağı tarih, ilerleyen günlerde belirlenip kamuoyuyla paylaşılacaktır."

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Aziz Yıldırım'ın Basın Toplantısı Ertelendi - Son Dakika


Advertisement