Badminton Çift Kadınlarda Bronz Madalya Kazanan Türk Sporcular Özge Bayrak-Neslihan Yiğit İkilisi - Son Dakika
Spor

Badminton Çift Kadınlarda Bronz Madalya Kazanan Türk Sporcular Özge Bayrak-Neslihan Yiğit İkilisi

GÖÜRNTÜ DÖKÜMÜ: - Neslihan Yiğit ikilisinin madalyalarla gazetecilere poz vermesi- Neslihan Yiğit'in konuşması- Özge Bayrak'ın konuşması 1. Avrupa Oyunları- Badminton çift kadınlarda bronz madalya kazanan Neslihan Yiğit: - "2016 Rio Olimpiyatları'na hazırlanıyoruz.

27.06.2015 18:33

GÖÜRNTÜ DÖKÜMÜ: - Neslihan Yiğit ikilisinin madalyalarla gazetecilere poz vermesi- Neslihan Yiğit'in konuşması- Özge Bayrak'ın konuşması 1. Avrupa Oyunları- Badminton çift kadınlarda bronz madalya kazanan Neslihan Yiğit: - "2016 Rio Olimpiyatları'na hazırlanıyoruz. Puan toplamak için sürekli müsabakalara gidiyoruz. Hedefimiz çift bayanlarda olimpiyatlara katılmak"- Özge Bayrak: - "Hedefimiz Rio 2016 için çift bayanlarda kota almak. Tek bayanlarda ise kotanın içerisindeyiz" . Avrupa Oyunları'nda (Bakü 2015) badminton çift kadınlarda bronz madalya kazanan Türk sporcular Özge Bayrak-Neslihan Yiğit ikilisi, 2016 Rio Yaz Olimpiyatları'na katılmayı hedefliyor. Özge ve Neslihan, bugün yapılan madalya seremonisinin ardından duygularını ve hedeflerini basın mensuplarıyla paylaştı. Neslihan, hedeflerinin finale çıkarak şampiyonluk elde etmek olduğunu belirterek, yine de üçüncülüğü ülkelerine getirdikleri için mutlu olduklarını söyledi.Bakü'ye gelen Türk badmintoncuların üst düzey ve dünya sıralamasında ilk 10'a giren sporcu olduklarına dikkat çeken Neslihan, çok zorlu müsabakalar geçiren arkadaşlarının gruptan çıkmayı başardığını fakat daha sonra elendiklerini kaydetti. Organizasyonun bu kadar güzel olacağını beklemediğini, Azerbaycanlı seyircilerin kendilerini desteklediğini belirten Neslihan, "2016 Rio Olimpiyatları'na hazırlanıyoruz. Puan toplamak için sürekli müsabakalara gidiyoruz. Hedefimiz çift bayanlarda olimpiyatlara katılmak" şeklinde konuştu.Özge de finale çıkmayı çok istediklerini fakat üçüncü oldukları için mutlu olduklarını bildirdi. Bundan sonraki müsabakalarda daha iyi sonuçlar almak için çalışacaklarını söyleyen Özge, "Hedefimiz Rio 2016 için çift bayanlarda kota almak. Tek bayanlarda ise kotanın içerisindeyiz" dedi. Bakü'deki organizasyonu, güvenliği, spor merkezlerini çok beğendiğini ifade eden Özge, Azerbaycanlı seyircilere de desteklerinden dolayı teşekkür etti.Badminton branşı ile Türkiye'de daha önce amatör spor olarak uğraşıldığını hatırlatan Özge, Türk sporcuların dereceleri duyuldukça gençlerin ve çocukların bu spora olan ilgisinin her geçen gün arttığını kaydetti. Özge ve Neslihan ikilisi, grup maçlarını 3'te 3 yaparak lider bitirmiş, son 8'de Fransız Lorraine Baumann-Audrey Fontaine çiftini mağlup ederek yarı finale kalmıştı. Milli sporcular, Bulgar çift Gabriela Stoeva-Stefani Stoeva'ya mağlup olarak bronz madalya kazanmıştı.

Badminton Çift Kadınlarda Bronz Madalya Kazanan Türk Sporcular Özge Bayrak-Neslihan Yiğit İkilisi
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Badminton Çift Kadınlarda Bronz Madalya Kazanan Türk Sporcular Özge Bayrak-Neslihan Yiğit İkilisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement