Bakan Kılıç, Mehmet Yakan'la Bir Araya Geldi - Son Dakika
Spor

Bakan Kılıç, Mehmet Yakan'la Bir Araya Geldi

Bakan Kılıç, Mehmet Yakan\'la Bir Araya Geldi

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, 1. Avrupa Oyunları’nda madalya kazanan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu karateci Mehmet Yakan ile bir araya geldi.

06.08.2015 15:40

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, 1. Avrupa Oyunları'nda madalya kazanan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu karateci Mehmet Yakan ile bir araya geldi.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Azerbaycan'da düzenlenen 1. Avrupa Oyunları'nda madalya kazanan sporcuları kabul etti. Avrupa oyunlarında Karatede kata dalında üçüncü olarak bronz madalya kazanan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu Mehmet Yakan'ın da aralarında yer aldığı sporcular Bakan Kılıç'la bir araya geldi. Kılıç, bakanlık binasındaki kabulde yaptığı konuşmada, 12-28 Haziran'da Bakü'de gerçekleşen oyunlarda ay yıldızlı bayrağı temsil eden tüm sporculara teşekkürlerini sundu. Bu tür organizasyonların sporculara tecrübe kattığına dikkati çeken Kılıç, artık tamamen 2016 Rio Olimpiyatları'na odaklanmaları gerektiğini söyledi.

Bakan Kılıç, "Olimpiyatlara az bir süre kaldı. Dolayısıyla hızlanacağız ve daha yoğun programa gireceğiz" ifadelerini kullandı. Sporcuların, gençlere örnek olma noktasında da önemli rol üstlendiğine değinen Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, "Gençler sizi örnek alıyor. Birçoğunuzun ismi, küçük arkadaşlar tarafından dile getiriliyor. Üstünüzde sorumluluklar var. Gerçekten sizlerin uluslararası anlamda göstereceği başarılara farklı anlamlar da yüklüyoruz. Çünkü sporcularımızın her başarısı bize moral oluyor" dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor ve karate milli takımı antrenörü olan İbrahim Erçin'in de yer aldığı ziyaret sonrası Bakan Kılıç, Yakan ve Erçin ile fotoğraf çektirdi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bakan Kılıç, Mehmet Yakan'la Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement