Bakan Kılıç Milli Haltercileri Tebrik Etti - Son Dakika
Spor

Bakan Kılıç Milli Haltercileri Tebrik Etti

Bakan Kılıç Milli Haltercileri Tebrik Etti

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, İsveç’in Landskrona şehrinde devam eden 15 ve 17 yaş altı Halter Şampiyonası’nın 4. gününde 6 madalya kazanan sporcuları tebrik etti.

06.08.2015 14:17

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, İsveç'in Landskrona şehrinde devam eden 15 ve 17 yaş altı Halter Şampiyonası'nın 4. gününde 6 madalya kazanan sporcuları tebrik etti.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, İsveç'in Landskrona şehrinde devam eden 15 ve 17 yaş altı Halter Şampiyonası'nın 4. gününde 6 madalya kazanan sporcular için tebrik mesajı yayımladı.

Bakan Kılıç mesajında genç sporcuların aldıkları başarılar karşısında gururlandıklarını belirterek, "İsveç'te 4 gündür devam eden 15 ve 17 Yaş Altı Avrupa Yıldızlar Halter Şampiyonası'nda çıktıkları podyumdan madalya kazanmadan inmeyen genç sporcularımızı kutluyorum. Bu vesileyle silkmede, koparmada ve toplamda 3 gümüş madalya kazanan Emine Ayyıldız'ı, koparmada gümüş madalya kazanan Yıldıray Kaplan'ı ve Avrupa üçüncüsü olmakla birlikte koparmada da bronz madalya kazanan Ramazan İlhan'ı tebrik ediyorum. Ülkemizi uluslararası camiada en iyi şekilde temsil ettikleri için teşekkür ediyorum. Tüm sporcularımızın başarılarının devamını dilerim" ifadelerini kullandı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bakan Kılıç Milli Haltercileri Tebrik Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement