Balıkesirspor'da İlhan ve Erceg İmzaladı - Son Dakika
Spor

Balıkesirspor'da İlhan ve Erceg İmzaladı

Balıkesirspor\'da İlhan ve Erceg İmzaladı

Balıkesirspor, ara transferde ilk imzaları İlhan Eker ve Ante Erceg'e attırdı.

08.01.2016 13:24

Balıkesirspor, ara transferde ilk imzaları İlhan Eker ve Ante Erceg'e attırdı. 2 futbolcuyla geçtiğimiz günlerde prensip anlaşmasına varan kırmızı beyazlılar, Antalya kampında imza töreni düzenledi.

Futbol Şube Sorumlusu Harun Atabay'ın da katıldığı törende İlhan 1.5, Hırvat orta saha oyuncusu Ante Erceg ise bir yılı opsiyonlu 2.5 yıllık sözleşme imzaladı. Futbola Balıkesirspor'da başlayan, Gençlerbirliği, Fenerbahçe ve Kayserispor'da forma giyen 32 yaşındaki İlhan, 15 yıl sonra yuvaya dönmenin mutluluğunu yaşadığını söyleyerek, "Balıkesirspor'un yeniden Süper Lig'e dönmesi için elimden geleni yapacağım" dedi.

Stoper ve ön libero oynayabilen İlhan Eker, Türkiye liglerinde tam 317 maça çıktı ve 18 gol attı. Balıkesirspor'un Hırvat oyuncusu Ante Erceg, yeni takımında kendisine güvenenleri mahcup etmeyeceğini ifade etti.

RNK Split takımından Balıkesirspor'a gelen 26 yaşındaki Erceg, orta sahayla birlikte kanatlarda da oynayabiliyor ve gole yollarındaki ustalığıyla dikkat çekiyor. Erceg, RNK Split'te 78 maçta 16 gol attı. Futbol Şube Sorumlusu Harun Atabay, iki futbolcuya başarılar dilerken, transfer çalışmalarının sürdüğünü açıkladı.

DÖRDÜNCÜ HIRVAT YOLDA

Kaleci Vukovic ve stoper Glumac'tan sonra orta saha oyuncusu Ante Erceg'le anlaşarak kadrosuna üçüncü Hırvat futbolcuyu dahil eden Balıkesirspor'un bir Hırvat isme daha imza attırmak üzere olduğu öğrenildi. Kırmızı beyazlıların Avusturya ekibi Sturm Graz'da forma giyen 28 yaşındaki golcü Josip Tadic ile prensipte anlaştığı iddia edildi. Tadic'le ilgili henüz açıklama yapılmadı. - Balıkesir

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Balıkesirspor'da İlhan ve Erceg İmzaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement