Bank Asya 1. Lig - Son Dakika
Spor

Bank Asya 1. Lig

Bank Asya 1. Lig

Spor Toto Süper Lig takımlarından Kardemir Karabükspor formasını giyen 26 yaşındaki Merter Yüce, Akhisar Belediyespor ile 1 buçuk yıllık sözleşme imzaladı.

12.01.2012 15:03

Spor Toto Süper Lig takımlarından Kardemir Karabükspor formasını giyen 26 yaşındaki Merter Yüce, Akhisar Belediyespor ile 1 buçuk yıllık sözleşme imzaladı. Sırasıyla Altay, Kayserispor, Kayseri Erciyes, Giresunspor, Kardemir Karabükspor giyen Merter Yüce, Yeşil Siyahlı kulüp ile 1,5 yıl anlaşma yaptı.

Akhisar Belediyespor Yılmaz Atabarut A2 Tesislerinde yapılan imza törenine, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel ve yönetim kurulu üyeleri Latif Çakmak, Harun Eryüksel, Süleyman İşçi, Zekeriya Güneş, Basın sözcüsü İbrahim Evren Acar katıldı.

İmza töreninde konuşan deneyimli oyuncu Merter Yüce, "Hedefi olan bir kulübe gelmekten çok mutluyum. Akhisar Belediyespor için hep birlikte ikinci yarıda elimizden gelen gayreti göstererek Süper Lig'e çıkmak istiyoruz" dedi.

Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel

de, "Devre arasında takımımızdan 4 futbolcu ile yollarımızı ayırdık. Ara transferde Spor Toto Süper Ligi takımlarından Kardemir Karabükspor'dan Ahmet Cebe'den sonra Merter Yüce'yi de renklerimize bağladık. Yaptığımız bu transferlerle takımımız daha da güçlendi" diyerek sözlerini tamamladı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bank Asya 1. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement