Barcelona'nın Yeni Başkanı Josep Maria Bartomeu - Son Dakika
Spor

Barcelona'nın Yeni Başkanı Josep Maria Bartomeu

Barcelona'da Başkan Sandro Rosell, hakkında çıkan usulsüzlük iddiaları nedeniyle görevi bırakırken, Katalanların yeni başkanı Bartomeu oldu.

23.01.2014 22:35

Barcelona Başkanı Sandro Rosell, düzenlediği basın toplantısı ile istifa ettiğini resmen açıkladı. Rosell, istifasının sebebini Neymar transferi ile ilgili usulsüzlük iddialarının kulübü olumsuz etkilemesinden endişe duyması olarak gösterdi.

Rosell, Neymar transferinde her şeyi doğru yaptıklarını tekrarlayarak, bunun bazı kesimler tarafından hazmedilmediğine dikkat çekti.

"BENİM DÖNEMİM SONA ERDİ"

"Benim dönemim sona erdi" sözleri ile konuşmasına devam eden Sandro Rosell, 2016 yılında yapılacak olan seçimlere kadar Barcelona başkanlığına yönetim kururu kararı ile yardımcısı Josep Maria Bartomeu'nun getirildiğini ifade etti. Basın toplantısı sonrası gazetecilerin soru sormasına fırsat vermeyen Rosell, sessizce toplantıdan ayrılarak ailesinin bulunduğu bölgeye gitti.

YENİ BAŞKAN BARTOMEU

Rosell'in istifasının ardından kulübün başkanlığına, şu anda yardımcı başkan görevini sürdüren Josep Maria Bartomeu'nun getirileceği belirtildi. Bartomeu'nun 2016'ya kadar kulübün başında kalacağı ifade edildi.

Barcelona Başkanı'nın istifasını açıklamasının ardından basın mensuplarından büyük bir alkış geldi.

Barcelona\'nın Yeni Başkanı Josep Maria Bartomeu
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Barcelona'nın Yeni Başkanı Josep Maria Bartomeu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement